Intervju sa našim poznatim glumcem Nebojšom Milovanovićem

U poslednjih nekoliko godina, nažalost, ostali smo bez velikih glumačkih imena koja su obeležila kinematografiju, kako stare Jugoslavije, tako i modernog filma

  • 3
Nebojša Milovanović Foto: Nebojša Babić

Upravo takvi gubici naveli su nas da postanemo zahvalni na onima koji nas svakodnevno inspirišu, uveseljavaju, ali i rastužuju i motivišu na razmišljanja svojim maestralnim ulogama u serijama, filmovima, kao i na daskama koje život znače. Jedan od takvih doajena domaćeg glumišta jeste i Nebojša Milovanović, koji je, iako nije ljubitelj medijske scene, ponovo dospeo u žižu javnosti zbog uloge u popularnoj seriji "Tajna vinove loze".

U razgovoru sa Nebojšom, otkrili smo da ga u životu najviše pokreću porodica i karijera, u koju je i dalje zaljubljen. A kada je reč o druženju, otkrio nam je da voli da se opusti samo uz premijum pića, dok sokove ne pije.

  • Nije česta pojava da se u današnje vreme neki par odluči da podiže više od jednog deteta. Da li pored svih poslovnih obaveza imate vremena da uživate u kvalitetnom vremenu sa suprugom i decom?

Upravo zbog takvog rasporeda obaveza, shvatili smo da je mnogo važnije prosvestiti kvalitetno vreme sa porodicom koje zahteva potpuno posvećenje, od toga da se u tom vremenu i dalje misli i radi svoj posao.

  • Da li možete da izdvojite nekog od kolega sa kojim najviše volite da igrate, kako na seriji I filmu, tako i na pozorišnim daskama?

Uvek se radujem kada igram sa kolegama sa klase i onima koje poznajem dugi niz godina i sa kojima sam i privatno u prijateljskim odnosima. Izdvojio bih snimanje serijala “Vojna akademija” sa kolegom sa klase Ljubom Bandovićem kao i serijala "Tajne vinove loze" sa Vojinom Ćetkovićem.

Nebojša Milovanović Foto: Akov rakija
  • Da li ste po prirodi boem, kao što je to nepisano pravilo za mnoge glumce, i uživate u kafanskoj atmosferi, ili ste miran tip koji slobodno vreme provodi kod kuće u krugu porodice?

Volim kafane ali boemi se ipak vezuju za neko drugo vreme u kojem je kafana uzimala vreme i od porodice. Trudim se da imam meru i pomirim te dve stvari, odnosno da ne isključuju jedna drugu.

  • Poznato je da ste veliki hedonista. Da li postoje neko određeno piće ili jelo u kojem posebno uživate kada želite da dosegnete pun potencijal životnog hedonizma?

Volim da, uglavnom pre jela popijem kvalitetnu domaću rakiju od voća. Tu bih izdvojio Akov rakije koje sam otkrio kao posebne u pristupu i koje prate nastajanje, a samim tim su posebne i po ukusu, a onda uz ručak sve više uživam u domaćim vinima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pit

    17. jun 2021 | 11:27

    Izvinite što vam prilazim na ulici, ali ne vidim bolji način da se upoznam sa vašom drugaricom 😅 Za mene zauvek Jova Slobenović iz Lajanja na zvezde

  • 1

    17. jun 2021 | 17:26

    Jedan od boljih glumaca, zasto ga nema malo vise u filmovima i serijama, izgleda da ovaj covek ne moze da dodje do izrazaja od mora kvazi glumcica koji se dobro laktaju za uloge, nikad nismo imali manje dobrih glumaca, mogli bi ih nabrojati na prste.

  • Miško

    17. jun 2021 | 22:43

    Svaka čast ovom, ali posledji vrhunski glumac u Srbiji bio je Nebojša Glogovac...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA