≫ 

"Nadrealni humor smo zadržali": Andrija Kuzmanović o svojoj ulozi u rimejku "Složne braće"

- Svi treba da znaju da mi ne pravimo rimejk kultne serije već nastavak u kojem protagonisti imaju mobilne telefone - rekao je glumac

  • 4

Popularni glumac Andrija Kuzmanović gost je nove epizode video serijala "Tanjug Reflektor" u kojoj otkriva da igra Gileta u televizijskom formatu "Složna braća - The Nekst Ðeneration".

Kultna serija iz devedesetih godina prošlog veka "Složna braća" preživela je sud vremena i danas se često čuju replike iz tog zanimljivog tv formata, a nova TV serija "Složna braća - The Nekst Ðeneration" u produkciji Telekoma, trebalo bi da počne da se prikazuje u jesenjoj programskoj šemi na Superstar televiziji i na nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom.

Kuzmanović napominje da je jako srećan na snimanju serije gde set deli sa Nikolom Pejakovićem, Zoranom Cvijanovićem, Natašom Ninković, Mimom Karadžićem, Raletom Milenkovićem

- Svi treba da znaju da mi ne pravimo rimejk kultne serije već nastavak u kojem protagonisti imaju mobilne telefone i drugačije želje i nadanja. Nadrealni humor smo zadržali jer je scenarista Nele Karajlić, a reditelj Milorad Milinković - kazao je Kuzmanović.

Kako kaže, našao se u ulozi koju je u pre njega izrao Zoran Cvijanović.

- Igram Gileta kojeg je Cvija maestralno oživeo u prvom delu ''Složne Braće''. Prija mi da igram Gileta koji navija za ''Partizan'' i ima lepo ime...Cvija u našoj seriji igra Slovenca jer svaki čovek koji počne da se bavi biznisom u Srbiji malo počne da liči na nekog Slovenca - rekao je Kuzmanović.

Andrija Kuzmanović Andrija Kuzmanović Printskrin: Tanjug

Prema njegovim rečima na snimanju vlada izuzetna stmosfera u kojoj dominira situaciona kreacija.

- Volimo jedni drugima da nameštamo ''penale'' i replike na setu. Dobro je za seriju, a i mi se sjajno zabavljamo. Verujem da će publika najsen uživati u seriji koliko smo mi uživali u njenom snimanju - kazao je Kuzmanović.

O ulozi u dugo očekivanom filmu "Toma", o jednom od najpopularnijih autora narodne muzike u Srbiji, Tomi Zdravkoviću čija je premijera zakazana za kraj avgusta, Kuzmanović kaže da je bilo fantastično snimati priču o čoveku čija je muzika obeležila naše živote.

- Toma Zdravković je bio jako zeznut tip sa životnom pričom koja je idealna za film. Svi mi pomalo polažemo pravo na njegovu muziku i sentiment i svi smo mi pomalo Toma Zdravković. To nam je on dozvolio i naredio indirektno - kazao je Kuzmanović.

Video: Razvod i brak sa njom dođe isto: Andrija Kuzmanović iskreno o Tamari Krcunović

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA