Veče smeha uz stand up i akcionu komediju "Telohranitelj mafijaševe žene"

Doživite pitki humor poznatog komićara i akcinou komediju sa vrsnim holivudskim glumcima Antoniom Banderasom, Selmom Hajek, Morganom Frimanom, Semjuel L Džeksonom

  • 0
Kombank dvorana Foto: Promo/Kombank dvorana

Pre početka događaja koktel za sve posetioce!

Selma Hajek, Rajan Rejnolds, Semjuel L. Džekson, Antonio Banderas, Mrogan Friman deo su neponovljive glumačke postave koja čini najnovije holivudsko filmsko ostvarenje "Telohranitelj mafijaševe žene", koje će biti prikazano u okviru VEČERI KOMEDIJE u Velikoj Sali Kombank Dvorane 24. juna u 20.30h.

Pre filma u 20h, upravo na ovu tematiku, svoj stand up show izvešće radio voditelj, ali stand up komičar – Filip Ugrenović. Nakon prošlogodišnjeg nastupa u Kombank Dvorani , u okviru kojeg je svoj show izveo zajedno sa još 6 poznatih domaćih komičara, Ugrenović se vraća na scenu kultnog prostora. On će u svom polučasovnom nastupu kroz primese sarkazma, ironije, surovosti modernog društva, ali i primese pitkog humora obraditi filmsku tematiku i posetioce zabaviti, a što je najvažnije, nasmejane uputiti na uzbudljivo filmsko putovanje uz najnoviju akcionu komediju čuvenog reditelja Patrika Hjuza.

Za sve posetioce od 19.30 je pre večeri pune smeha organizovan koktel druženja u Holu Kombank Dvorane.

O filmu

Najsmrtonosniji čudni par na svetu – telohranitelj Majkl Brajs (Rajan Renolds) i ubica Darijus Kinkejd (Semjuel L. Džekson) – ponovo su zajedno, u još jednoj misiji opasnoj po život.Još uvek bez dozvole i pod lupom, Brajsa na akciju prisiljava još nestabilnija Darijusova supruga, ozloglažena međunarodna prevarantkinja Sonja Kinkejd (Salma Hajek). Dok Brajsa do nervnog sloma dovode njegova dva najopasnija štićenika, trio se do guše upliće u globalnu zaveru i uskoro otkriva da su samo oni ti koji stoje između Evrope i totalnog haosa.

U zabavnom i smrtonosnom zločinu pridružuju se Antonio Banderas kao moćni ludak željan osvete i Morgan Friman u ulozi koja za sada ostaje misterija.

Ko je Filip Ugrenović

Filip Ugrenović je poznati beogradski voditelj na radiju, što kako kaže, znači da zasigurno nije dovoljno lep za televiziju. Objašnjava da ga je muka naterala da makar mora biti duhovit. Što ne znači da je uspeo. Ima bradu, nema kosu. Ima stomačinu, nema apetita. Ima devojku, mada joj još to nije rekao. Čovek kod koga je sve naopako. I zlo. Živi na Konjarniku, a ne navija za "Partizan". Rođen u istoj ulici gde i Viktoriba i Tozovac. Nažalost, nikad ih nije upoznao. Ili na sreću, ako pitate njih. Scenarista emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", voditelj kvizova i zaštitni glas Radija 3. Ovo je stvarno, bez šale. Stand upom se bavi pet godina i za to vreme nasmejao je mnoge ljude od Triglava do Đevđelije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA