≫ 

"Na FDU smo spartanski vaspitani i u redu je da imamo mnogo obaveza dok se rade kvalitetni projekti"

- Glumcima je važno da budu u treningu i dok stalno snimaju oni povećavaju kvalitet igre pred kamerama - rekla je glumica

  • 7
Premijera filma Ivana Dudić Foto: ATA Images

Glumica Ivana Dudić bila je gost nove epizode video serijala "Tanjug Reflektor" u kojoj je otkriva da joj društvene mreže najviše pomažu da predstavi sebe ljudima u realnim paramterima.

Dudić je veoma tražena glumica koja je za kratko vreme stekla i status seks simbola među dramskim umetnicama mlađe generacije, a za društvene mreže ističe da joj pomažu da se predstavi publici kao osobu, a ne samo kao lepa žena.

- Moje objave na drušvenim mrežama pokazuju da sam vrlo često obična devojka. Na taj način želim da se oslobodim tog oreola seks simbola ali i da pošeljem poruku da ima života i van posla. Na društvenim mrežama postoji Ivana Dudić koja nije glumica, nije vamp žena, već je obična devojka sa sitnim radostima i svakodnevnim obavezama - kazala je Ivana Dudić.

Za nju nema dileme da glumci daju kvalitet hiper produkciji televizijskih serija u Srbiji.

- Glumcima je važno da budu u treningu i dok stalno snimaju oni povećavaju kvalitet igre pred kamerama. Na FDU smo spartanski vaspitani i u redu je da imamo mnogo obaveza dok se rade kvalitetni projekti - istakla je Ivana Dudić i dodala da je u jednom momentu snimala seriju u Sarajevu, film u Hrvatskoj i seriju u Beogradu.

Prema njenim rečima želela je da dosegne tenzični nivo kako bi znala koliko je lepo kada se radi samo jedna serija ili film.

- Videla sam da mogu i odlučila da ne ponavljam taj ekperiment. Srećna sam što se nije primetila ta zbrka u finalnim verzijama tih serija i filma koje sam snimala istovremeno - rekla je Ivana Dudić.

Njena uloga u seriji "Igra sudbine" je oplemenila taj tlevizijski format i donala joj dodatnu popularnost.

- To je veoma popularna serija koja je ušla u srca gledalaca. Svake večeri smo prisutni u domovima velikog broja ljudi koji sa nestrpljenjem prate naše životne priče - rekla je Dudić.

Video: Održana premijera filma Ekipa u Sava centru

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1x2

    21. jun 2021 | 19:35

    Slavko stimac sa 9 godina je bio mnogo bolji glumac nego svi ovo sa fdu zajedno.

  • XX

    21. jun 2021 | 17:21

    Sve je na njoj prirodno i nestvarno lepo.

  • Dragan

    22. jun 2021 | 07:41

    Prvo su vas vaspitali da se skidate odmah i snimate scene seksa .Tako se brže napreduje u karijeri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA