≫ 

Betmen može sve, ali ne i da "usreći" Ženu mačku: Eksplicitna scena izbačena iz animirane serije

Izgleda da "heroji to ne rade"

  • 0
Povratak Betmena

"Povratak Betmena" / Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Velika rasprava povela se protekle nedelje nakon što su Džastin Halpern i Patrik Šumaker, autori i izvršni producenti animirane serije "Harli Kvin" („Harley Quinn“) izjavili u intervjuu za Variety kako je kompanija DC Entertainment iz treće sezone izbacila scenu u kojoj Betman oralno zadovoljava Ženu mačku.

- U trećoj sezoni "Harli Kvin" imali smo trenutak u kojem se Batman spusti između nogu Žene mačke a reakcija iz kompanije DC bila je "Neće proći. Ne možete to da napravite. Heroji to ne rade" - rekao je Halpern.

I sami autori su bili malo zatečeni.

– Na to smo mi pitali, “Hoćete da kažete da su heroji sebični ljubavnici?” A oni će, “Ne, nego mi prodajemo igračke u liku superjunaka. Teško ćemo prodati igračku ako Betmen krene da se spušta” – nastavio je Halpern.

On je ovo rekao uz konstataciju da inače ima ogromnu kreativnu slobodu u pravljenju serije.

Ljubitelji superheroja i ove serije otada nisu imali mira, ali nisu bili jedini. Na društvenim mrežama povela se polemika oko toga šta Brus Vejn tj. Batman sme, a šta ne sme da radi u svom krevetu. Toj raspravi odlučio se pridružiti i reditelj filma „Liga pravde“ Zak Snajder koji je objavio ilustraciju problematične scene iz animirane serije i time jasno pokazap šta misli o tom problemu.

 

Svoje mišljenje nije krio ni Val Kilmer, koji je glumio Batmena u filmu „Batmen zauvek“ iz 1995. godine. On je objavio gif scene u kojoj Žena mačka (Nikol Kidman) kaže "Možemo da pokušamo. Doneću vino…“

 

Podsetimo, DC Entertainment je dio medijske kompanije Warner Bros, a ona je vlasnik streaming platforme HBO Max na kojoj se prikazuje animirana serija "Harli Kvin". Pod DC Entertaiment spada i kompanija DC Comics koja je autor brojnih stripovskih superheroja i negativaca, od Batmana i Supermana do Harli Kvin i Džokera. Osim brojnih filmskih i televizijskih eksploatacija tih likova, prikazane su i dve sezone animirane serije „Harley Quinn“, kojoj glas daje glumica Keli Kuko, Peni iz "Štrebera" ("The Big Bang Theory).

Animirana serija "Harli Kvin" smatra se sadržajem za odrasle.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA