Stigao je prvi trejler filma "G.I. Joe – Zmijske Oči"

Akcija, avantura, fantazija stiže nam u bioskope od 22. jula

  • 0
GI JOE - ZMIJSKE OČI Foto: Taramount

G.I. Joe – Zmijske Oči, tvrdoglavi samotnjak je primljen u drevni japanski klan, Arašikage, nakon što je spasio život nasledniku. Po dolasku u Japan, Arašikage uče Zmijske Oči tajnama nindža ratnika, ali mu pružaju i nešto za čime je dugo žudeo. Tu je našao i svoj dom. Međutim, kada tajne iz njegove prošlosti budu otkrivene, Zmijske Oči će morati da prođe ispit savezništva i časti, čak iako to znači gubitak poverenja onih njemu najbližih.

GI JOE - ZMIJSKE OČI Foto: Taramount

Film je zasnovan na likovima G.I. Joe, a u istom se pojavljuju i Endrju Kodži, kao Olujna Senka, Ursula Korbedo, kao Baronica, Samara Viving kao Skarlet, Haruka Abe je Akiko, Tahehiro Hira je Kenta i Iko Uvais, kao Čvrsti majstor.

GI JOE - ZMIJSKE OČI Foto: Taramount

Režiju potpisuje Robert Schwentke, a scenario je pisao Evan Spiliotopoulos. Producenti filma su Brian Goldner, Erik Howsam, p.g.a., Lorenzo di Bonaventura, p.g.a.

Otkrijte šta se krije iza maske. Pogledaj trejler prepun akcije za film "G.I. Joe - Zmijske oči". Doživi na velikom ekranu, samo u bioskopima od 22. jula.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA