≫ 

Snima se domaći film "Janjičar": U glavnoj ulozi Kristijan Bejl, pregovori sa divom Holivuda u toku?

Autor "Dare iz Jasenovca" na ovom filmu radi već godinama

  • 16
Kristijan Bejl

Foto: Tanjug/AP, Youtube

Reditelj “Dare iz Jasenovca” Gaga Antonijević uskoro počinje snimanje epskog spektakla “Janjičar” u kojem će glavnu ulogu navodno igrati Kristijan Bejl.

Kako navode beogradski mediji, navodno su i pregovori sa Šeron Stoun u toku. Slavna holivudska glumica trebalo da tumači lik Bejlove majke.

- Kristijan je već prihvatio ulogu u budućem filmskom hitu, čije je radnja smeštena pred kraj 17. veka, dok su pregovori sa Šeron na samom početku. Ona bi trebalo da igra Bejlovu majku, iako je starija od njega samo 16 godina, to se uklapa u Gaginu viziju lika, jer su u to vreme devojke mlade rađale - kaže izvor Informera.

Sharon Stone, Šeron Stoun

I Šeron deo ekipe? / Foto: Profimedia

Vest o velikim glumačkim imenima u filmu “Janjičar” potvrdio je i reditelj.

- Već 20 godina radim na scenariju za film "Janjičar" i to zajedno sa Kristijanom Bejlom. On je nedavno završio snimanje jednog filma u Australiji i sada čekam da mi javi datum kada bi mogao da krene sa radom na ovom projektu - rekao je Antonijević za Informer i dodao:

- Bejl bi trebalo da igra Srbina kojeg Turci odvode u Instanbul, gde postaje paša u njihovoj vojsci. U jednom trenutku ga sultan vraća u Srbiju u rodni kraj, da zajedno sa turskom vojskom uguši bunu koju su Srbi digli. Tu kreće njegov sudar s prošlošću. Tada će biti u velikoj moralnoj dilemi šta da uradi - otkriva reditelj.

Predrag Gaga Antonijević

Predrag Gaga Antonijević / Foto: ATA Images

Snimanje filma bi trebalo da počne sledeće godine na lokacijama u Turskoj i Srbiji.

Bejl je, inače, oženjen Srpkinjom, šminkerkom Sandrom Blažić s kojom ima ćerku.

U projekat trebalo da bude uključen i Halit Ergenč?

 

Podsetimo, još 2017. godine govorilo se kako bi turski glumac Halit Ergenč, koji je slavu stekao kao Sulejman Veličanstveni u istoimenoj seriji, mogao da postane član ekipe filma “Janičar”, koji reditelj Predrag Gaga Antonijević planira da snimi.

HALIT ERGENC, BERGUZAR KOREL

Berguzar Korel i Halit Ergenč / Foto: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Osim uloge, kako se tada pisalo, Gaga je sa glumcem i njegovom ekipom iz Turske pregovarao i oko produkcije, jer želi da film “Janičar” bude projekat kojim će krunisati dugogodišnju uspešnu karijeru, poslednjih četvrt veka građenu i u Americi. Scenario ostvarenja Antonijević piše godinama.

Podsećamo, Halit je u decembru 2010. sa suprugom Berguzar Korel, takođe glumicom, bio gost Beograda povodom završetka emitovanja serije “Hiljadu i jedna noć”, u kojoj su glumili ljubavni par. Njihov dolazak izazvao je pravu euforiju u Srbiji.

Video: Miloš Avramović: Holivudska zvezda u trećem delu filma Južni vetar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamoneko

    23. jun 2021 | 09:48

    Ako sam dobro shvatio, ekranizuje Cunetovog Janičara A zašto strani glumci.. Pa prosto, lakše se našu i pare a i lakše se film kasnije prodaje preko Baš će amer da plati ulaznicu da gleda Radoša Bajića i onog malog "sina" Dragana

  • Salence.

    23. jun 2021 | 09:06

    Mnogo je veca i vremenski duza tema vazalstva. To bi takode trebalo snimiti.

  • Mixi

    23. jun 2021 | 08:59

    Toliko dobrih naših glumaca ima!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA