Snima se novi igrani film "Snežana i sedam patuljaka": U glavnoj ulozi Spilbergova miljenica

Pre više od 80 godina ovaj film je Dizniju doneo bogatstvo. Hoće li se istorija ponoviti?

  • 0
Rachel Zegler Rejčel Zegler kao Snežana / Foto: Profimedia

Nakon što joj je Stiven Spilberg dao jednu od glavnih uloga u filmu "Priče sa zapadne strane", rimejku čuvenoj mjuzikla, Rejčel Zegler novo je iea na holivuskoj sceni. Iako film još nije ni objavljen, ona je već osigurala svoju sledeću veliku rolu, i to u igranoj verziji čuvenog Diznijevog klasika, "Snežana i sedam patuljaka".

Kako piše Deadline, Zegler je igrati glavnu ulogu u filmu koji će režirati Mark Veb. Očekuje se da produkcija počne 2022. godine.

Rejčel su kvalifikovale njene vokalne sposobnosti.

- Njena sanga, pamet i optimizam biće dobrodošli u našem pokušaju da ponovo otkrijemo radost u ovoj čuvenoj bajci - rekao je Veb.

Podsetimo, crtani film "Snežana i sedam patuljaka" prvi je dugometražni animirani film ikada snimljen. Baziran na bajci braće Grim, fiilm je objavljen 1938. godine i iako su mnogi predviđali da će Dizni zbog njega bankrotirati, zapravo mu je doneo ogromno bogatstvo.

Vremena su se otada mnogo promenila, te izvori kažu kako će se igrana verzija proširiti u odnosu na originalnu priču, a očekuje nas i nova muzika. Pesme za Snežanu i patuljke pisaće Bendž Pasek i Džastin Pol, duo koji je potpisao i "La La Land".

Igrana verzija ovog filma, ali ne u Dizni produkciji, snimljen je 2012. godine, sa Lili Kolins, Džulijom Roberts i Armijem Hamerom u glavnim ulogama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA