≫ 

Vin Dizel naveo šta je presudilo da glumi zajedno sa sinom u "Paklenim ulicama"

- Prvo, to nije bila moja ideja - počeo je sa pričom glumac

  • 1
Vincent Sinclair, Vin Diesel, Hania Sinclair Vin Dizel sa sinom Vinsentom i ćerkom Hanijom Foto: Profimedia/Nate Beckett/Splash

Vin Dizel imao je priliku da u filmu "Paklene ulice 9" igra zajedno sa svojim sinom Vinsentom (10). Gostujući u emisiji voditelja Džimija Felona, holivudski superstar je otvorio dušu i govorio o saradnji sa naslednikom.

Prema njegovoj priči, bio je previše zauzet snimanjem "Paklenih ulica", porodicu je jedva viđao. A onda je režiser Džastin Lin predložio da mladi Vinsent bude deo ove franšize i tako da da češto bude sa ocem.

- Prvo, to nije bila moja ideja, već Džastina Lina, režisera. Snimali smo ove filmove toliko dugo da sam svaki put kad mi se rodilo dete obično radio na filmu "Paklene ulice" - rekao je Dizel i dodao:

- Sin me je gledao kako radim ceo dan i tek kad sam se vratio kući, ugledao sam mu treptaj u oku, jer je konačno video oca kako se vraća kući, za razliku od toga da ceo dan bude sa Domom Toretom (lik Vina Dizela u "Paklenim ulicama") - rekao je Dizel.

Vin se zabavlja sa meksičkom manekenkom Palomom Himenez od 2007. godine, a s njom ima troje dece. Pored sina Vinsenta, ima i dve ćerke - Haniju (13) i Polinu (6), koja je dobila ime po Polu Vokeru, zvezdi "Paklenih ulica" koji je poginuo 2013. godine u saobraćajnoj nesreći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA