≫ 

Objavljen trejler 2. sezone serije "The Morning Show": Šta se desilo nakon skandala u programu uživo

Serija je barem delimično inspirisana stvarnim događajima, a novi likovi uneće novu dinamiku

  • 0
The Morning show Foto: Apple

Trejler za drugu sezonu serije "Jutarnji program" ("The Morning Show") objavljen je, na posebnu radost fanova Dženifer Eniston i Ris Viderspun. Prva epizoda nove sezone biće emitovana krajem leta, u septembru ove godine.

Podsetimo, kada se ova serija pojavila 2019. godine, postala je veliki hit. Medijska drama prati posledice koje nastaju nakon što popularni voditelj (Stiv Karel) bude optužen za nedolično seksualno ponašanje. Na njegovo mesto dolazi mlađa, nepoznata novinarka sa svežom perspektivom (Ris Viderspun), dok se njegova bivša kolegica Aleks Livi (Dženifer Eniston) prilagođava promenama, boreći se da ostane relevantna u industriji u kojoj odgovorni muškarci veruju da joj vreme ističe.

Serija je barem delimično inspirisana stvarnim događajima koji su se odigrali na NBC kanalu 2012. godine kada je menadžment odlučio da voditelji jutarnjeg programa "Today" Met Lauer i En Kari nemaju više hemije među sobom i odlučili da sklone Kari. Gledanost je opala jer se ispostavilo da je publici važno da na TV-u vide dobro poznata lice, voditelje koji dele neku povezanost, koliko im je bitan i način na koji prezentuju vesti. Novi skandal odjeknuo je kada je Lauer optužen za seksualno zlostavljanje koleginica i otpušten iz kompanije.

Slična priča obrađena je i u seriji, ali ono što se publici naročito dopalo jeste savršena gluma troje glavnih glumaca - Dženifer, Ris i Stiva. Naročito je Dženifer zasijala u ulozi Aleks Livi, pokazavši da je itekako talentovana za dramske uloge. Jednom delu publike bilo je gotovo žao što su je "Prijatelji" ukalupili i što smo je predugo gledali isključivo u komedijama, nesvesni njenog pravog dara.

Osim njih troje, pojaviće si Bili Krudap, Mark Duplas, Nestor Krbonel, Karen Pitman, Bel Puli, Dišon Teri, Džanina Gavankar i Tom Ervin. Novi likovi u seriji su Greta Li kao Stela Bak, IT stručnjak, Ruairi O'Jonor kao pametna i harizmatična Jutjub zvezda Taj Ficdžerald, Hasan Minhaj kao Erik Nomani, novi član ekipe jutarnjeg programa, Holand Tejlor kao Sibil Ričards, , predsedavajuća stanice; Tara Karsian kao Gejl Berman, producent vesti; Valeria Golino kao Paola xxx, rediteljka dokumentaraca; i Džilija Margiljes kao Laura Peterson, spikerka TV stanice.

Video: Miloš Timotijevic: Sukob modernog i tradicionalnog u nastavku Bese

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA