≫ 

"Ovo je ostvarenje mog dečačkog sna": Branimir pobedio u "Slagalici", osvojio 150.000 dinara

Drugoplasirani Miladin Šakić dobio je novčanu nagradu od 50.000 dinara.

  • 2
Slagalica FInale "Slagalice" Printskrin: RTS

Iza nas je još jedno finale "Slagalice", a ako ste sinoć propustili, za titulu najbolejg u 139. ciklusu borili su se Miladin Šakić i Branimir Arsić. Nakon finalne partije, i jedan i drugi su bili zadovoljni.

Branimir je bio taj koji je imao prednost od starta, budući da je slavio u prvom finalnom okršaju rezultatom 172:113. On je prednost održavao, a tokom igre i uvećao, i to za više od 100 poena u odnosu na protivnika.

Na kraju, Arsić je svoje odlično znanje "pretvorio" u konačnu pobedu i slavio rezultatom 330:188.

Branimir je osvojio nagradu od 150.000 dinara, a drugoplasirani Miladin 50.000 dinara. Obojica su posle finala izneli svoje utiske.

- Iskreno, nisam se nadao. Mislim da je to uspeh. To je jednostavno moje znanje, nikad nije sramota izgubiti od boljeg - bio je iskren Miladin, kome je ovo bilo prvo učešće u "Slagalici", a voditeljka mu je rekla da postoji mogućnost da se nađe u superfinalu "Slagalice" koje nas očekuje.

Branimir, koji je svojevremeno bio drugoplasirani, kako je rekao, u 105. ciklusu "Slagalice", nije krio zadovoljstvo što je konačno pobedio u popularnom kvizu.

- Za mene je ovo ostvarenje dečačkog sna. Ja sam odrastao uz "TV Slagalicu". Nadao sam se da ću jednog dana biti prvoplasirani, u nekom ciklusu, stvarno sam presrećan zbog toga. Želeo bih da vam se zahvalim, celokupnoj ekipi ovde u studiju, mojoj porodici, i mojim prijateljima, mojim kolegama sa posla, svima koji su me podržavali - rekao je Branimir i naveo da se raduje učešću u superfinalu.

Ako ste propustili, pogledajte kako je izgledao finalni okršaj između Branimira Arsića i Miladina Šakića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jedino

    24. jun 2021 | 12:24

    Je tužno što su novčane nagrade male...Ipak bi znanje trebalo STVARNO nagraditi, a ne ispirati mozgove informacijama o bogatim nagradama u kojekakvim rijaliti bljuvotinama

  • Vodolijax

    24. jun 2021 | 10:59

    A sanašnja deca jedino žele najskuplje patike,telefone....čast onim malobrojnim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA