≫ 

"Beg iz palate": Snimljen film o princu Hariju i Megan Markl, u njemu Arči i čuveni intervju s Oprom

Ovo nije prvi film o poznatom paru

  • 0
Hari i Megan film

Film o princu Hariju i Megan Markl / Printskrin: Instagram/Lifetime

O princu Hariju i Megan Markl snimljen je još jedan film u produkciji kompanije Lifetime, a prvi trejler objavljen je juče.

"Hari i Megan: Beg iz palate" ("Harry & Meghan: Escaping the Palace") pratiće najskorije događaje iz života bračnog para, uključujući i njihov sada već čuveni intervju sa Oprom Vinfri. Sudeći po isečku, scenario je baziran na ispovesti koji su dali poznatoj voditeljki, a u filmu će Megan i Hari biti predstavljeni kao žrtve sistema, što je zapravo, po oceni kritičara, i bio cilj njihove pojave. Ipak, s obzirom da im je rejting otada drastično opao, pitanje je da li su ga ispunili.

Kako su saopštili iz kompanije, film će se fokusirati na "sve veću usamljenost i tugu koju je Megan iskusila", potom na "razočaranje para u "Firmu" što ih nije branila od napada štampe" i "Harijevog straha da će se istorija ponoviti i da neće biti u mogućnosti da zaštiti svoju ženu i sina od istih sila koje su izazvale smrt njegove majke".

Podsetimo, kada su oni slične optužbe iznelui u intervjuu, dobar deo javnosti i stručnjaka izneo je činjenice da je engleska štampa počela da kritikuje Megan i Harija nakon što su odlučili da iznose političke stavove (što članovi kraljevske porodice ne rade), a potom propovedaju borbu za očuvanje planete dok po celom svetu na privatne zabave i darivanja, lete privatnim avionom. U natpise u medijima kraljevska porodica nije se mešala ni kada su pre nekoliko godina isplivale slike vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midlton, u toplesu, kao ni tokom skandala oko poznantstva princa Endrua i pedofila Džerfrija Epstina.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lifetime TV (@lifetimetv)

 

U filmu glavne uloge igraju Džordan Din kao Hari i Sidni Morton kao Megan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA