≫ 

Snima se biografski film o legendarnom pevaču Marvinu Geju: Porodica dala saglasnost prvi put

Ostvarenje će se zvati ,,What’s Going On”

  • 0
Marvin Gaye

Marvin Gej / Printskrin: YouTube/Marvin Gaye

Biografski film o legendarnom pevaču Marvinu Geju zvaće se “What’s Going On”, a kompanija “Vorner Bros” otkupila je prava na snimanje.

Mnogi su pokušali da snime film o Geju, ali ovo je prvi put da je njegova porodica dopustila da se koriste sve njegove prepoznatljive pesme. Inače, radi se o ambicioznom projektu sa budžetom preko 80 miliona dolara i pratiće život pevača, njegov turbulentni odnos sa ocem i demone koji su ga proganjali kroz čitavu karijeru.

Film će režirati Alen Hjuz, poznat po filmovima “Menace II Society”, “Dead Presidents” i “Book of Eli”, dok su producenti iskusni Dr. Dre i Džimi Ajovin.”

- Ovo je za mene lična tema. Kada sam snimio prvi film sa svojim bratom, imali smo sreće da dobijemo prava da koristimo ‘What’s Going On’ u trejleru za ‘Menace II Society’, a to je potpuno promenilo priču što se promovisanja tog filma tiče - objašnjava Hjuz i dodaje da je Gaja imao u svakom filmu osim u “From Hell” koji je smešten u vreme ubistava Džeka Trboseka, piše B92.

(Telegra.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA