Povratak omiljenog anđela i đavola: "Dobra predskazanja" dobijaju 2. sezonu, poznati detalji zapleta

Kreatori nisu želeli da otkriju mnogo, ali obećali su odgovore na brojna pitanja

  • 0
dobra predskazanja "Dobra predskazanja" / Foto: Sophie Mutevelian

Serija "Dobra predskazanja" (Good Omens), epska fantazija zasnovana na romanu Terija Pračeta i Nila Gejmena, dobiće svoju drugu sezonu na Amazonu, a Majkl Šin i Dejvid Tenant repriziraće svoje uloge kao anđeo Azirafal i demon Krouli.

Poslednji put kad su ih gledaoci videli, ovaj neobični duo proslavljao je u Ricu uspešno odlaganje Apokalipse. Šta će se tačno s njima desiti u drugoj sezoni, još uvek nije poznato, ali ono što se zna jeste da će scenario pisati Gejmen. On se takođe vraća kao izvršni producent.

- Prošla je 31 godina otkako su "Dobra predskazanja" objavljena, što znači da je prošlo 32 godine otakako smo Teri Pračet i ja ležali su svojim krevetima u hotelskoj sobi u Sijetlu i planirali zaplet. Teri više nije sa nama, ali pričali smo o tome šta bismo želeli da uradimo sa ovom knjigom, kako će se priča nastaviti. A sada, zahvaljujući BBC i Amazonu, dobio sam priliku da je nastavim - rekao je Gejmen.

Druga sezona dublje će istražiti "neprirodno" prijateljstvo između nervoznog anđela i kolekcionara rektih knjiga Azirafala i rokenrol demona Kroulija. S obzirom da su na Zemlji od samog početka, kao i na to da su uspeli da spreče Apokalipsu, Azirafal i Krouli nastavljaju da bez problema žive među smrtnicima u londonskoj opštini Soho... Sve dok neočekivani posetilac ne unese pometnju.

- Ljudi imaju toliko pitanja o svom omiljenom anđelu i đavolu. Sada stižu i odgovori. Vraćamo se u Soho, putujemo kroz vreme i prostor i rešavamo misteriju koja počinje kada anđeo sa amnezijom počne da luta Londonom - rekao je jedan od producenata Džoš Kol.

Snimanje serije počeće kasnije ove godine u Škotskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA