≫ 

Počelo snimanje 2. sezone "Močvare": Nikola istražuje niz okrutnih ubistava, a i tajnu svog porekla

Inspektor Nikola Krsmanović dobija dostojnog naslednika u liku Atile Seleša, koga tumači mladi vojvođanski glumac Robert Ožvar

  • 0

Nakon velikog uspeha koji je postigla prva sezona TV serije "Močvara", uigrana ekipa na čelu sa kreatorima serije, Olegom Novkovićem i Milenom Marković, udružila je snage i u drugoj sezoni, koja će publici doneti još intrigantniju priču.

Novih deset epizoda „Močvare“ koje će se stilski i vizuelno naslanjati na prvu sezonu, publici će doneti nove priče u kojoj inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) istražuje niz okrutnih ubistava, ali i istovremeno otkriva tajnu vlastitog porekla. Inspektor Nikola Krsmanović dobija dostojnog naslednika u liku Atile Seleša, koga tumači mladi vojvođanski glumac Robert Ožvar.

Radnja nove priče "Močvare" je smeštena u Senti, u naizgled idiličnom vojvođanskom mestu, na obali reke, gde nekoliko porodica živi, vlada i odličuje o životu i smrti. Kroz nove epizode publika će moći da vidi kako se inspektor Nikola menja, kako je spreman da prašta kao i šta će sa njim novo događati, a to sve mogu da budu ključna pitanja za razvoj nekih novih priča.

Pored Gorana Bogdana u seriji igraju i Robert Ožvar, Jana Bjelica, Sara Klimoska, Sonja Kolačarić, Miloš Timotijević, Marko Janketić, Lidija Kordić, Katarina Marković, Marta Bjelica, Dragan Mićanović, Dejan Dedić, Anja Pavićević, Stefan Trifunović, Bojan Žirović, Nenad Stojmenović, Slobodan Boda Ninković i mnogi drugi.

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata čije premijerno emitovanje možemo da očekujemo tokom sledeće godine na kanalu Superstar TV.

Video: Žarko Laušević: Priča tretira istoriju koju, nažalost, nismo mogli da pročitamo u našim udžbenicima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA