≫ 

Nenad Stojmenović: "Ključ svake komedije je da se smejemo sami sebi, onome što čini naš mentalitet"

Glumac je govorio o projektima u kojima igra

  • 0
Nenad Stojmenović

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Gost nove epizode serijala "Tanjug Reflektor" bio je glumac Nenad Stojmenović koji je govorio o ulogama u serijama "Aviondžije", "Radio Mileva" i "Močvara", kao i o već dve decenije rada u Narodnom pozorištu.

- Sitkom ''Aviondžije'' je zanimljiva priča, prvi put na ovim prostorima bavi se životom jedne avio posade. Pratimo sve njihove zakulisne radnje, čitava radnja se odvija na aerodromu i avionu. Jako je zanimljiv sitkom. Jako je duhovito - rekao je Stojmenović.

Prema njegovim rečima, Tanja Ilić, Milena Depolo i Milica Konstantinović napisale su za predstojeće "Aviondžije" "inspirativan tekst, koja pruža mnoge mogućnsti", a lik pilota Ace je "egocentrik, egomanijak, metroseksualac. nosilac jedne nove generacije".

O "Radio Milevi" Stojmenović kaže da nas nove epizode očekuju na jesen, i da se "serija bavi refleksijom našeg vremena, našim mentalitetom, onim što mi jesmo kao ljudi".

- Ključ svake komedije je da se smejemo sami sebi, onome što čini naš mentalitet i onome što naše podneblje pruža - istakao je Stojmenović.

Glumac je u Narodnom pozorištu "tačno 20 godina", gde igra u njemu dragim predstavama "Bela kafa" Aleksandra Popovića na Maloj sceni u režiji Milana Neškovića, na Velikoj sceni "Derviš i smrt" u režiji Egona Savina, kao i "Bahantkinje" u režiji Stafana Valdemara Holma iz Štokholma.

- Druga sezona serije ''Močvara'' i moj lik načelnika policije Dušana mi je najsvežije iskustvo, jer se još uvek dešava, još uvek je u procesu. To mi je zaista mnogo prijalo i rad sa (rediteljem) Olegom Novkovićem je zaista okrepljujući - rekao je Stojmenović.

Video: Goran Bogdan: Močvara u drugoj sezoni ide dublje u likove

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA