≫ 

Južni vetar 2 - Ubrzanje: Svetska premijera pred rasprodatom Pulskom arenom

Sve karte rasprodate su pet dana pred samu projekciju

  • 4
Južni vetar 2 Foto: Nemanja Miščević/promo

Svetska premijera dugo očekivanog filma “Južni vetar 2 - Ubrzanje“ održaće se 19. jula na 68. Filmskom festivalu u Puli.

Nastavak blokbastera sa velikim ubrzanjem duva ka publici u Puli, koja sa nestrpljenjem očekuje premijeru ovog filma, što potvrđuje činjenica da su sve karte rasprodate pet dana pred samu projekciju.

Autorska ekipa filma na čelu sa reditelje Milošem Avramovićem i glumcima Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem će se nakon premijere pokloniti pred publikom u Pulskoj areni koji je inače jedini film iz Srbije koji će biti prikazan u okviru glavnog takmičarskog programa u okviru međunarodne selekcije Pulskog festivala.

Glumačku ekipu “Južni vetar 2: Ubrzanje“ čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić kao i međunarodne zvezde Anastasia Everall, Marijan Valev i Zahari Baharov.

Premijera filma “Južni vetar 2: Ubrzanje“ pred domaćom publikom očekuje se do kraja ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бела Врана

    18. jul 2021 | 13:22

    Још један филм да подстакне младе у Србији како доћи до брзог новца.

  • 🔴🔵⚪

    18. jul 2021 | 13:05

    Nije los bio prvi deo. Ok su glumci, tu je i akcija ali pitao bih rezisere : dokle bre vise sa ovolikim brojem psovki u filmovima?? Sto je mnogo-mnogo je!!

  • eeeeeee

    18. jul 2021 | 18:00

    Uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA