Stiže 3. sezona Netflix hita "Seksualno obrazovanje": S novom heroinom više ništa neće biti isto

Nova sezona kreće 17. septembra

  • 0
Sex education Printskrin: Youtube/Netflix

Treća sezona Netfliksove komedije "Seksualno obrazovanje" ("Sex Education") premijerno će biti predstavljena 17. septembra, a konačno je stigao i tizer, i to u formi oglasa putem koga učenici srednje škole "Moordale"  pokušavaju da ubede druge učenike da je upišu.

Publika će takođe moći da upozna sa novim likom, Houp Hadon, novom direktorkom škole "Moordale", koju glumi Džemina Kirke.

Glavnu ulogu u seriji "Seksualno obrazovanje", lik  nesigurnog tinejdžera Otisa, koga tumači Ejsa Baterfild, i Džilijan Anderson, koja glumi njegovu majku, seksualnog terapeuta. Premijera serije je bila 11. januara 2019. godine.

Otisova čija je majka Džin, psiholog za veze, a on zna sve o tome, iako je tek tinejdžer. Upravo iz tog razloga ima problema s vlastitom seksualnošću, ali, nije jedini. U školi se, osim njega, nalazi mnogo mladih koji su poprilično zbunjeni po pitanju seksa, a dosta im je neugodno da to priznaju. Iz tog razloga on, na nagovor drugarice iz škole Miv odluči postati psiholog za veze unutar škole i počne da rešava njihove male, ali i bizarne probleme.

Tako se kroz svaku epizodu susreće s različitim oblicima problema koje muče mlade. Neki su manje, a neki više ozbiljni, ali dosta dobro prikazuju šta mlade zapravo muči. Vulgarnosti u pravilu nema previše, ali serija definitivno nije za klince. Pojavi se tu i tamo koja scena seksa, ali uglavnom je prikriveno sve što treba biti.

Pogledajte tizer za treću sezonu serije "Seksualno obrazovanje":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA