≫ 

Ben Aflek, Met Dejmon, Adam Drajver i Džodi Komer zajedno u novom filmu: Trejler je epski

"Jedna žena prkosila je naciji i ušla u istoriju"

  • 1
Poslednji duel "Poslednji duel" / Printskrin: YT/20th Century Studios

Trejler za novu istorijsku dramu Ridlija Skota ("Gladijator", "Istrebljivač"), smeštenu u srednji vek, zvecka i zvecka. Mačevi koji se ukrštaju, gvozdene brave, kapije i vrata što lupaju, oklopi koji zveče... Francuska u 14. veku je po svemu sudeći bila veoma glasna, a to je upravo ono što su tvorci filma "Poslednji duel" ("The Last Duel") i želeli.

Bazirana na istinitoj priči, poslednjem duelu koji je sud u Francuskoj ikada dozvolio, ovaj film prati Margaritu de Karuž (Džodi Komer), suprugu viteza Žana (Met Dejmon), koja optuži muževljevog štitonošu Žaka LeGrija (tumači ga Skotov novi omiljeni glumac, Adam Drajver) da ju je silovao. Da bi se "istina otkrila", njih dvojica moraju da se bore u dvoboju na život ili smrt.

Ako mlađi Žak pobedi Žana, Margarita će goreti na lomači jer je lažno optužila štitonošu.

- Istina nije važna. Postoji samo moć muškaraca - kaže jedan od likova u trejleru.

Scenario za ovaj film napisali su Nikol Holofcener, Aflek i Dejmon. Ovo je prvi put da su Aflek i Dejmon sarađivali na scenariju još od svog Oskarom nagrađenog remek-dela "Dobri Vil Hanting" iz 1997. godine.

- Ovo je film o perspektivi, tako da smo ga Ben i ja pisali iz muške, a Nikol iz ženske perspektive - rekao je Dejmon pre dve godine u podkastu Bila Simonsa.

Iako je radnja smeštena u 14. vek, ona će referirati na neke vrlo aktuelne teme, uključujući i one koje je pokrenuo #MeToo pokret.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA