≫ 

Ako volite "Tračaru", "Prostranstvo" ili "Falkon i Zimski vojnik", ovo je možda film za vas

Film ,,Zavet ćutanja" ("The Covenant") možete pogledati sutra, 30. 7. u 20.25 na kanalu AMC

  • 1
Zavet cutanja, The Covenant Stiven Strejt u ,,Zavet ćutanja" / Foto: Promo

Pre nego što su se proslavili u hit serijama ,,Tračara" ("Gossip Girl"), ,,Prostranstvo" ("The Expanse") i ,,Falkon i Zimski vojnik" ("The Falcon and the Winter Soldier"), glumci Stiven Strejt, Sebastijan Stan i Čejs Kraford pojavili su se zajedno u horor trileru ,,Zavet ćutanja" ("The Covenant") 2006. godine.

Film je snimljen prema romanu Arona Kolejta i Tona Rodrigeza, inače poznatih strip pisaca.

Zavet cutanja, The Covenant The Covenant / Foto: Promo

Radnja je smeštena u obalski gradić Ipsvič u Masačusetsu gde četiri najbolja prijatelja - Kejleb (Strejt), Pog, Tobi i Tajler (Kraford), poznati i kao Sinovi Ipsviča, kriju tajnu koju su nasledili još od svojih predaka. Oni su, naime, potomci loze koja je krajem 17. veka. stekla velike moći istovremeno se obavezujući na zavet ćutanja.

Natprirodne moći je imala još jedna, peta porodica, koja je, prekršivši zavet i dogovorena pravila, prognana i ugašena.

Životi ovih momaka menjaju se iz korena kada se u njihovu školu upiše Čejs Kolins, kog igra rumunski superstar Sebastijan Stan, ali i kada na jednoj zabavi jedan od učenika bude misteriozno ubijen.

Kada je objavljen, film je pokupio simpatije svoje ciljne grupe, pre svega mlađe publike, ali i pomogao da se ova tri glumca vrlo brzo nađu u velikim TV projektima.

Sebastijan Stan i Čejs Kraford još jednom su zaigrali zajedno u seriji "Tračara", u kojoj je Kraford igrao jednog od glavnih likova, Nejta Arčibalda, dok se Stan pojavio u nekoliko epizoda, kao jedan od Sereninih momaka. Njegova holivudska karijera buknula je kada se pojavio u "Once upon a time", zatim u ,,Kapetan Amerika" i ,,Osvetnicima" ("Avengers: Infinity War" i "Endgame"), a onda i u spinof mini-seriji "The Falcon and the Winter Soldier".

Stiven Strejt, sa druge strane, trenutno igra glavnu ulogu u popularnoj naučno-fantastičnoj seriji ,,Prostranstvo" ("The Expanse"), smeštenu u 24. vek i solarni sistem.

Film ,,Zavet ćutanja" ("The Covenant") možete pogledati sutra, 30. 7. u 20.25 na kanalu AMC.

Pogledajte trejler: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojko

    29. jul 2021 | 13:30

    Da sam dvanaestogodisnja klinka sad bih se upiskio od srece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA