≫ 

Šon Pen odbio da snima dok se cela ekipa serije ne vakciniše protiv korone

Glumac je odlučan u nameri da svi koji rade na seriji "Gaslit" budu vakcinisani

  • 12
Šon Pen Šon Pen Foto: Profimedia/AFP

Po povratku sa prikazivanja svog filma "Dan zastave" u Kanu, Šon Pen je doneo jednu odluku koja je odjeknula u svetskoj javnosti. Naime, poznati glumac rešio je da ne snima seriju "Gaslit", u kojoj glumi sa Džulijom Roberts, sve dok cela ekipa koja radi na ovom ostvarenju ne vakciniše protiv korona virusa.

Kako piše Deadline, sa vrlo zaraznom varijantom Delta soja koji "besni" dovoljno da je Los Anđeles ponovo nametnuo nošenje maski u zatvorenom prostoru, a slučajevi među nevakcinisanim ponovo raste na alarmantnom nivou na celoj teritoriji Amerike.

Pen je insistirao da vakcina treba da bude obavezna za sve, čak je i preko svoje organizacije CORE da se svi vakcinišu koji nisu, besplatno, navode svetski mediji.

E-mail, u kojem glumac zahteva vakcinaciju, je poslat ekipi u srijedu u kojem se obaveštava da je na raspolaganju klinika na licu mesta koja pruža besplatne vakcinacije protiv korona virusa. U memorandumu se navodi da je dostupno nekoliko izbora vakcina. Takođe je zatraženo od članova proizvodnje da predoče dokaze o vakcinaciji.

Tek kada se ispune svi ovi uslovi, Šon Pen je spreman da ponovo snima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    26. jul 2021 | 15:01

    Kad se bogata budala istripuje da je narod njegovo vlasništvo... Navikli su da sa robovima rade šta hoće, u skladu sa svojom zločinačkom istorijom.

  • GP

    26. jul 2021 | 15:59

    On je naucio da se bode. A sto se tice snimanja, poradi mene nije trebao nikad ni čocinjat. Snje filmovi.

  • Xxx

    26. jul 2021 | 15:34

    Lupeta gluposti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA