≫ 

Umesto Hilari Svonk, druga lepotica je mogla da igra u filmu "Million Dollar Baby"

Nekada je ova glumica bila proglašena za najlepšu ženu na svetu

  • 0
Million Dollar Baby, Hilari Svonk Hilari Svonk u filmu "Million Dollar Baby" Printskrin: Youtube/Million Dollar Baby

Film koji je definitivno obeležio 2004. godinu je "Million Dollar Baby". Glavnu ulogu, ulogu bokserske u ovom ostvarenju igrala je Hilari Svonk, koja je dobila Oskara za najbolju žensku glumicu.

Inače, vrlo lako je moglo da se desi da umesto Hilari ulogu dobije druga, isto poznata glumica. U pitanju je Sandra Bulok, koja danas puni 57 godina.

Naime, Bulokova je bila "zagrejana" da glumi u ostvarenju "Million Dollar Baby", međutim, producentske kuće nisu bile zainteresovane, na početku da snime film o bokserki, budući da su mislili da neće biti profitabilan.

Na kraju, film je ipak snimljen. Sandra Bulok je bila zauzeta u tom trenutku, budući da je prihvatila da snimi drugi deo filma "Miss Congeniality". Klint Istvud, koji stoji iza filma "Million Dollar Baby", dogovorio je saradnju sa Hilari Svonk.

Pogledajte trejler za film "Million Dollar Baby":

Sandru su posle uspeha filma pitali da li joj je žao što nije glumila u ostvarenju "Million Dollar Baby", a Bulokova je rekla sledeće:

- Kad se takve stvari dogode, takve bi trebale da budu - rekla je glumica, koja je svojevremeno bila proglašena i za najlepšu ženu sveta po izboru magazina "People".

(Teleglraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA