Kris Not bio u dilemi da li opet da glumi Zverku: Jedan čovek ga je ubedio da reprizira ulogu

- Bilo je to svojevrsno kreativno pregovaranje, jer zapravo nisam osećao da ponovo imam šta da ponudim u toj ulozi - rekao je glumac

  • 0
Keri i Zverka, Seks i grad

Printskrin: Youtube

Keri i Zverka, Seks i grad

Kris Not kao Zverka u seriji "Seks i grad" Printskrin: Youtube

Krisa Nota gledaćemo u nastavku serije "Seks i grad", gde će reprizirati ulogu Zverke. Međutim, pregovori sa njim nisu bili nimalo laki.

To je potvrdio i sam Not u intervjuu za "Yahoo", pri čemu je naveo da je bio "neodlučan".

- Bilo je to svojevrsno kreativno pregovaranje, jer zapravo nisam osećao da ponovo imam šta da ponudim u toj ulozi. Osećao sam se kao da sam sa tim završio - rekao je Kris Not i dodao:

- Ali (izvršni producent) Majkl Patrik King je samo neverovatan pisac i ima neverovatne kreativne ideje. Jednom kad smo se okupili i razgovarali o potencijalu onoga što bismo mogli da učinimo sa likom, bio sam zainteresovan (za ulogu Zverke) - rekao je Not.

Inače, snimanje nastavka "Seks i grada", koji nosi naziv"I baš tako ..." ("And Just Like That...") već je u toku u Njujorku, a većina originalne glumačke ekipe snimiće 10 epizoda koje će se emitovati na platformi HBO Max.

Kao što je poznato, u ovom ostvarenju igraće Sara Džesika Parker (kao Keri Bredšo), Sintija Nikson (kao Miranda Hobs) i Kristin Dejvis (kao Šarlot Jork Goldenblat). Od ranije se zna da u ovom ostvarenju neće biti Kim Katrel, koja je igrala Samantu Džons.

Inače, kako pišu inostrani mediji, već je procurio scenario za jednu od epizoda nastavka "Seks i grada".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA