≫ 

Svi detalji o nastavku "Isterivača đavola": Snimaju se tri filma, "teška" 400 miliona dolara

Reakcije na najavu snimanja ove trilogije su raznolike

  • 0
Isterivač đavola Iz filma "Isterivač đavola" / Printskrin: YouTube/Movieclips Classic Trailers

Glasine o snimanju filmske trologije zaosnovane na hororu „Isterivač đavola“ (The Exorcist) iz 1973. godine, ponovo su potvrđene, piše The New York Times.

Kako se saznaje, Elen Burstin ponoviće ulogu koju je imala u originalnoj verziji filma, gde je glumila majku deteta koju je obuzeo đavao. U novoj verziji Lesli Odom Džunior glumiti će oca koji traži pomoć jer mu se kći našla u istoj situaciji.

Predviđa se da će kompanija Universal na tu trilogiju potrošiti blizu 400 miliona dolara, a režiraće je David Gordon Grin koji je ujedno režirao i poslednju trilogiju „Noć veštica“ s Džejmi Li Kurtis u glavnoj ulozi. Prvi deo te nove trilogije prikazan je 2018, drugi stiže u bioskope kasnije ove godine dok se treći očekuje naredne godine. Nakon toga, 2023. godine, u bioskope dolazi prvi deo trilogije „Isterivač đavola“, prenosi Nacional.

Reditelj je rekao kako je to nastavak filma iz 1973. godine koji je bio nominovan za nagradu Oscar u 10 kategorija, a osvojio je onog za najbolji adaptirani scenario. Dugo vremena, sve do 2017. i filma „Ono“ bio je horor s najvećom zaradom na blagajnama. Scenario za film Grin je napisao u vreme pandemije. I dok bi prvi deo trilogije „Isterivač đavola“ bio prikazan u bioskopima, predviđa se da će drugi i treći nastavak biti prikazan na streaming platformi Peacock koja je u vlasništvu kompanije Universal.

Reakcije na najavu snimanja ove trilogije su raznolike zbog čega se oglasio i Džejson čija će kompanija Blumhouse producirati novu verziju „Isterivača đavola“.

- Mislim da će svi skeptici biti ugodno iznenađeni. Imali smo skeptike i u slučaju filma ,,Noć veštica" pa ih je Dejvid uverio u suprotno. Mislim da će se predomisliti i u slučaju filma "Isterivač đavola" - rekao je Blum.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA