≫ 

Počelo snimanje 2. sezone "Tajne vinove loze": Otkriće se velika Verina tajna

Nikola Kojo igra negativca koji će Veri pokušati da zagorča život

  • 2
Tajne vinove loze "Tajne vinove loze" / Printskrin: Superstar TV

Snimanje druge sezone hit serije “Tajne vinove loze“, popularne melodrame koja je prikovala milione ljudi za male ekrane, počelo je krajem jula. U nastavku će glavnog negativca igrati Nikola Kojo, dok će njegovu ženu tumačiti hrvatska glumica Nataša Janjić Medančić.

Kojo se, podsetimo, pojavio u poslednjoj epizodi prve sezone, a u novim će glavnoj junakinji Veri Smiljanić (Sloboda Mićalović), pokušati da zagorča život. On igra opasnog kriminalca koji će pomoći Jeleni Tomović (Milica Zarić), da se osveti svom nevernom mužu Vuku Tomanoviću (Vojin Ćetković). Ljubav između Vuka i Vere nailazi na mnogo prepreka, jer on ne može da se razvede.

Tajne vinove loze "Tajne vinove loze" / Printskrin: Superstar TV

Nikola Kojo i Nataša Janjić će deo scena snimati u vili na Dedinju, koja je iznajmljena za potrebe ovog projekta, ali i u vinogradima u Subotici i Negotinu.

U novim epizodama otkrićemo Verino poreklo, piše Kurir. Ona je dete koje nema roditelje, pa će publika saznati kako je došla do Negotina. Zanimljivo je da će njenu majku, koja se pojavljuje u flešbekovima, igrati Dragana Mićalović, mlađa sestra Slobode Mićalović.

Drugu sezonu ponovo radi “Met Ro produkcija” u saradnji sa Telekomom Srbija, a snimanje će trajati do oktobra. Literarni predložak za seriju “Tajne vinove loze” nastao je iz pera spisateljice Mirjane Bobić Mojsilović. Svako veče na RTS i Superstar kanalu ovu seriju gledalo je više od milion i po ljudi.

U nastavku, od starih junaka ostaju Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Luka Grbić, Jovo Maksić i drugi. Drugu sezonu će kao reditelji potpisati Ana Marija Rosi i Gorčin Stojanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaoo

    28. jul 2021 | 19:14

    Jao nemojte molim vas Ta gluma je cirkus, sramota i bruka koliko lose glume

  • Tatjana

    8. oktobar 2021 | 08:46

    Jedva čekam da počne emitovanje. Jedina serija koju vredi gledati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA