Poznato stanje Boba Odenkirka: Oglasili se predstavnici zvezde serije "Better Call Saul"

Oni su juče popodne izdali saopštenje

  • 1
Bob Odenkirk, Better Call Saul Bob Odenkirk / Printskrin: YT/Netflix UK & Ireland

Bob Odenkirk, koji je kolabirao na setu svoje hit serije ,,Bolje pozovi Sola" ("Better Call Saul") u Novom Meksiku, nalazi se u stabilnom stanju, saopštili su njegovi predstavnici.

Oni su juče popodne izdali saopštenje:

- Možemo da potvrdimo da je Bob u stabilnom stanju nakon što je iskusio srčane probleme. Njegova porodica i on bi želeli da se zahvale neverovatnim doktorima i medicinskim sestrama koji su brinuli o njemu, kao i ekipi seriji i producentima koji su mu pomogli. Odenkirkovi bi takođe želeli da se zahvale svima na podršci i željama za ozdravljenjem, ali i da zamole za privatnost dok se Bob ne oporavi - kazali su oni.

Odenkirk je radio na produkciji šeste i poslednje sezone AMC-ove serije ,,Bolje pozovi Sola" kada mu je pozlilo. Ekipa je odmah poznala Hitnu pomoć koja je glumca prevezla u bolnicu.

Kako je ranije saopšteno iz AMC-a, ova sezona imaće najveći broj epizoda do sada - ukupno 13, a očekuje se da na male ekrane stignu polovinom 2022. godine.

Ako još uvek niste pogledali ovu hit seriju, spinof popularne ,,Čiste hemije" ("Breaking Bad"), možda vas ovaj trejler inspiriše da to učinite:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA