≫ 

Bond se vratio da još jednom poruči - "Nije vreme za umiranje": Novi tizer najavio vrhunski spektakl

Klasična "Bond" akcija u 30 sekundi

  • 0
Daniel Craig, Danijel Krejg, Džejms Bond Džejms Bond / Foto: Tanjug/AP

Danijel Krejg vratio se kao Džejms Bond u novom, 30 sekundi dugom tizeru, kako bi najavio (konačn0) premijeru ovog više puta odlaganog filma.

Tizer prikazuje Danijela Krejga u novim situacijama, jer u tipičnom Bondovom stilu, čuveni tajni agent tačno zna kako da upadne u probleme.

Novi tizer predstavlja klasičnu Bond akciju, dajući obožavateljima uvid u 25. film o agentu 007. Takođe, ističe i vrhunsku glumačku postavu koja uključuje i članove koji su se vratili Bena Viša, Naomi Heris i Leu Sejdu, kao i nova lica Anu de Armas, Lašanu Linč i Ramija Maleka.

“Nije vreme za umiranje” režirao je Keri Džodži Fukunaga koji je scenario napisao zajedno sa Nilom Pervisom, Robertom Vejdom i Fibi Voler Bridž Naslovnu pesmu filma izvodi Bili Ajliš, koja je osvojila nagradu Gremi.

“Nije vreme za umiranje” konačno će biti premijerno prikazan u Velikoj Britaniji 30. septembra, dok je u Americi premijera zakazana za 8. oktobar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA