Nikol Kidman vodi velnes iz pakla, a Selena Gomez rešava ubistvo: Ove serije stižu u avgustu

Šta gledate ovih dana?

  • 0
filmovi Heels, Chapelwaite, Nine Perfect Strangers, The Chair Foto: Promo

Nikol Kidman, Ejdrijen Brodi, Selena Gomez i Sandra Oh obeležiće ovaj avgust novim serijama koje stižu na male ekrane. Iako je leto, TV ponuda nije opala, a između horora, drama, dokumentaraca i horora, naći će se nešto za svačiji ukus.

Ove serije stižu u avgustu.

"Mr. Corman" (Apple TV+, 6. avgust)

Glumac Džozef Gordon-Levit našao se u ovoj seriji u ulozi scenariste, reditelja, producenta i glavnog glumca. Priča prati depresivnog učitelja jedne državne škole u Los Anđelesu, nakon što ostavljen pati zbog svojih neostavrenih snova o muzičkoj slavit. Svaka epizoda trajaće pola sata, a Gordon-Levit radio ju je u saradnji sa A24 produkcijsom kućom iz koje u poslednje vreme stižu neki od najboljih horor filmova.

"UFO" (Showtime, 8. avgust)

Ova dokumentarna serija iz četiri dela ispituje našu fasnicaciju neidentifikovanim letećim objektima, ali i kakav tajanstveni uticaj američka vlada, privatne kompanije i vojska možda imaju u skrivanju istine iza ovih fenomena.

"Reservation Dogs" (FX/Hulu, 9. avgust)

Četvorica tinejdžera indijanskog porekla žive u jednom selu u Oklahomi i provode dana tako što čine kriminal, ali se i bore protiv kriminala. Rezervat je dom koji žele da napuste, ali ubrzo postaju svesni da se u ovakvim zajednicama stvara bliskost koje se nije tako lako odreći. Hvale je pokupila jer su svi glumci u seriji potomci autohtnog američkog stanovništva, a jedan od njenih autora je i Taika Vaititi.

"Heels" (Starz, 15. avgust)

Porodična drama u kojoj Stiven Amel (Oliver Kvin iz "Arrow") i Aleksandar Ludvig (Bjorn iz "Vikinga") igraju braću i rvače-rivale koji se bore oko nasledstva svog oca, ali i toga koji će od njih steći svetsku slavu.

"Nine Perfect Strangers" (Hulu, 18. avgust)

Zasnovana na istoimenom romanu, priča prati život devetoro iscrpljenih ljudi, koji utočište pronalaze u velnes centru. Direktorka ove ustanove Maša, koju tumači Nikol Kidman, ima zadatak da tokom 10 dana osobe iz gradske vreve i stresnog okruženja povede na put opuštanja i podmlađivanja. Međutim, nije sve tako bajno… Štaviše, pomalo je i zastrašujuće. Pored glumice, ponovo ćemo, doduše iza kamere, videti izvršne producente serije "Big Little Lies".

"The Chair" (Netflix, 20. avgust)

Sandra Oh (Kristina Jang iz "Uvoda u anatomiju" i Iv Polastri iz "Ubiti Evu") igra Kim, prvu ženu koja nije bele puti, a koja je postala šefica katedre za engleski jezik na prestižnom univerzitetu. Tamo je čekaju predrasude, velika očekivanja i kao i kontroverza vezana za jednog od profesora koja je dovela njihovu katedru pred rub propasti.

- Osećam kao da mi je neko dao bombu jer želi da je žena drži kada eksplodira - kaže Kim u trejleru.

"Chapelwaite" (Epix, 22. avgust)

Oskarovac Ejdrijen Brodi igra glavnu ulogu u još jednoj ekranizaciji dela Stivena Kinga, baziranoj na njegovoj kratkoj priči "Jerusalem's Lot". Nakon tragične smrti njegove supruge na moru, kapetan Čarls Bun i njegova deca vraćaju se u mali gradu u Mejnu, da se suoče sa svojom mračnom porodičnom prošlošću.

"Only Murders in the Building" (Hulu, 31. avgust)

Selena Gomez, Stiv Martin i Martin Šort igraju u ovoj komediji troje komšija koji obožavaju krimi priče, sve dok se ne nađu u centru jedne takve, kada se u njihovoj zgradi desi ubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA