Jedan od najvećih holivudskih promašaja - postaje serija

Da li će serija "Waterworld" nadmašiti film?

  • 3
Film

Film "Waterworld" Printskrin: Youtube/Movieclips Classic Trailers

Film koji je svojevremeno obećavao, "Waterworld" sa Kevinom Kostnerom u glavnoj ulozi, nije se proslavio na filmskim blagajnama, a neki ga nazivaju največim holivudskim promašajem.

U ovaj postapokaliptični spektakl uložen je ozbiljan novac, ali tada, devedesetih godina prošlog veka, nije dobro prihvaćen, kako od strane javnosti, tako i od kritičara.

U njega je uloženo 175 miliona dolara, ali je zarada bila "skromnih" 264,2 miliona dolara. Tek kasnije "Waterwolrd" je uspeo da povrati uloženi novac.

Kako piše "Collider", ovaj film će biti pretvoren u seriju, a režiraće je reditelj Den Trahtenderg. Radnja se dešava 20 godina nakon originalnog "Waterworlda". Kako se piše, biće uložen ogroman novac.

Da li će serija "Waterworld" biti uspešnija od filma, ostaje da se vidi.

Pogledajte trejler za film "Waterworld":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1x2

    5. avgust 2021 | 11:50

    90÷ holivudskih filmova su promašaj, ali ja za ovaj film ne bih rekao da je promašaj, jer sam ga gledao pre 15god a i danas se sećam o čemu se radi u filmu, dok radnju nekog drugog filma zaboravim za 3 dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA