Koliko daleko biste išli da zadržite one koje volite? Film "Sećanja" od 19. avgusta u bioskopima

Višestruko nagrađivani glumac Hju Džekman glumi privatnog istražitelja uma, Nika Banistera, koji je svoj život posvetio istraživanju opasnosti od nostalgije

  • 0
Sećanja Blitz film Foto: Warner Bros. Pictures

Warner Bros. i ko-kreatori serije Zapadni svet donose novi naučnofantastični film koji prikazuje budućnost u kojoj je moguće proživeti svoju prošlost i kako tehnologija utiče na traženje davno izgubljene ljubavi.

Višestruko nagrađivani glumac Hju Džekman glumi privatnog istražitelja uma, Nika Banistera, koji je svoj život posvetio istraživanju opasnosti od nostalgije. Kreće se primamljivim, ali mračnim svetom prošlosti, pomažući svojim klijentima da pristupe izgubljenim uspomenama. Radnja je smeštena u bliskoj budućnosti u kojoj su klimatske promene dovele svet na ivicu propasti, a Sjedinjene Američke Države opustošene su ratom. Živeći na rubu potonule obale Majamija, Nik preuzima novu klijentkinju Mej (Rebeka Ferguson) koja mu traži da joj vrati sećanje u trenutak kada je izgubila ključeve. Nikov život zauvek se menja njenim nestankom. Vrlo brzo sasvim jednostavno pitanje izgubljenog i pronađenog postaje opasna opsesija. Dok se Banister bori da pronađe istinu o Mejinom nestanku, otkriva neverovatnu zaveru i na kraju mora da odgovori na pitanje: Koliko daleko biste išli da zadržite one koje volite?

Film "Sećanja" u Blitz distribuciji pogledajte od 19.8. samo u bioskopima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA