Dodela "EMI" nagrada 19. septembra na otvorenom u Los Anđelesu

- Nažalost, to znači da neće svi nominovani umetnici moći da prisustvuju ovogodišnjim nagradama - rekli su organizatori ceremonije

  • 0
Emmy, Emi nagrada Dodela Emi nagrada Foto: Tanjug/AP

Svečanost dodele čuvenih televizijskih nagrada "EMI" biće održana 19. septembra na otvorenom prostoru u Los Anđelesu zbog sve veće zabrinutosti javnosti usled pandemije koronavirusa, saopštila je u utorak Televizijska akademija, a prenosi agencija Rojters.

Ceremonija je po originalnom planu trebalo da se održi u zatvorenom prostoru pred ograničenim brojem publike poznatih ličnosti.

- Televizijska akademija i CBS odlučili su da budu domaćini svih svečanosti, i to na prostoru "Event Deck" za uživo događaje u Los Anđelesu, neposredno iza Microsoft Teatra - navodi se u saopštenju.

"Event Deck" za događaje u centru L. A.-a je otvoreni prostor koji sadrži veliku površinu za šatore.

U saopštenju se navodi da su sve promene oko promene lokacije usledile nakon razgovora - konsultacija sa stručnjacima za zdravlje i bezbednost okruga Los Anđelesa.

Takođe, biće i dodatnih ograničenja u broju pozvanih u sam prenos dodele EMI nagrada, uključujući i one nominovane za najveće počasti na američkoj televiziji.

- Nažalost, to znači da neće svi nominovani umetnici moći da prisustvuju ovogodišnjim nagradama - rekli su organizatori ceremonije.

Los Anđeles je prošlog meseca ponovo postavio odluku za obavezno nošenje maski u svim zatvorenim javnim ustanovama i preduzećima, zbog sve većeg broja infekcija koronavirusom u ovom drugom po veličini gradu u Americi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA