≫ 

Srpska premijera "Južnog vetra 2" u Vrnjačkoj Banji: U Nišu humanitarna projekcija

Po rečima filmske ekipe, na ovaj način žele ne samo da se oduže srpskoj publici, već i da prikupe sredstva za lečenje kolege Uroša Mladenovića, koji se bori sa teškom bolesti

  • 1
Južni vetar 2 Južni vetar 2 - Ubrzanje Foto: Nemanja Miščević/promo

Nakon svetske premijere na Filmskom festivalu u Puli ostvarenje "Južni vetar 2 - Ubrzanje" reditelja Miloša Avramovića doživeće svoju srpsku premijeru u okviru Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, a potom i dan kasnije na humanitarnoj projekciji u Nišu, saopštili su danas distributeri filma.

Po rečima filmske ekipe, na ovaj način žele ne samo da se oduže srpskoj publici, već i da prikupe sredstva za lečenje kolege Uroša Mladenovića, koji se bori sa teškom bolesti.

Kako je najavljeno, karte za projekciju "Ubrzanja" u Nišu rasprodate su za nekoliko sati, a sav prikupljen novac biće uložen u Mladenovićev oporavak.

"A sad jedna važna vest!

Kako bismo pomogli našem dragom kolegi i drugaru, odlučili smo da u subotu 14.8. organizujemo projekciju filma Južni Vetar 2:Ubrzanje u bioskopu Cineplexx, Niš.

Projekcija će biti humanitarnog karaktera a sva sredstva od kupljenih karata će Cineplexx i ekipa filma Južni vetar usmeriti za lečenje našeg kolege Uroša Mladenovića.

Karte možete kupiti sutra od 12h online ali i na blagajni bioskopa. Zato drage Nišlije požurite, nabavite svoje karte na vreme jer je broj mesta ograničen!

Svi ostali koji žele da pomognu, mogu to uraditi:

1.SMS 1078 na 3030

2.Uplatom na dinarski račun: 160-6000001216288-34

3.Uplatom na devizni račun: 160600000121634654

IBAN: RS35160600000121634654

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

HAJDE DA POKAŽEMO DA SMO NAJJAČI ONDA KAD JE NAJPOTREBNIJE!", naveli su na zvaničnom profilu "Južnog vetra".

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Južni Vetar (@juznivetarfilm)

Glumačku postavu ovog blokbastera čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Anastasija Everal, Marian Valev, Zaharije Baharov, i drugi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepo

    13. avgust 2021 | 16:04

    Bitno je da su se oduzili prvo hrvatskoj publici. Ako vec hoce da pomognu neka kesiraju od predhodnih snimanja zaradili su.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA