Stiže "Fast & Furious 10": Zna se kada će biti i premijera filma

Očekuje da će u i u ovom nastavku glumiti stara ekipa

  • 8
Paklene ulice 9, Fast and Furious, Vin Dizel

Vin Dizen u filmu "Fast & Furious 9" Printskrin: Youtube/Movieclips Trailers

Potvrđen je datum izlaska 10. nastavak filmske franšize "Fast & Furious". Naime, kako piše Entertaiment Weekly, Universal Pictures, koji realizuje ovaj projekat, zakazao je 7. aprila 2023. premijeru filma.

"Fast & Furious 10" će režirati Džastin Lin, koji je bio i reditelj devetog nastavka. Očekuje se da će vratiti svoju glavnu glumačku ekipu, predvođenu Vinom Dizelom.

Nije poznato da li će u ovom ostvarenju igrati Džon Sina, a prošlog meseca je objavljeno da Dvejn Rok Džonson se  više neće pojavljivati ni u jednom filmu "Fast & Furious".

Iako je nejasno da li će se Fast Cena 9 zvjezdice John Cena vratiti, prošlog mjeseca je objavljeno da se Dvaine "The Rock" Johnson više neće pojavljivati ni u jednom filmu Fast & Furious.

Dizel je ranije potvrdio za Entertainment Weekly da će snimanje početi u januaru 2022. godine. Priča se da će i reperka Kardi B, koja je glumila u devetom nastavku, biti deo sledećeg filma, piše NME.

Takođe, u planu je i "Fast & Furious 11", a priča se da će to biti poslednji nastavak čuvene filmske franšize.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    18. avgust 2021 | 14:59

    Posto su u 9 delu isli cak u svemir sa automobilima osecam da ce u 10 delu putovati kroz vreme. Strasno kako su upropastili fransizu a jos strasnije je sto ljudi gledaju ove glupe nastavke koji su cak stigli i do 10 dela.

  • ...

    18. avgust 2021 | 14:44

    Posle 5 dela, sve je izgubilo smisao i poentu.Daj vratite ulicne trke, zivot, carke, prepirke, a ne da "neuhvatljivi" Dom bude pijun murije.Ostale delove gledam zbog respekta i glumaca.

  • Furious

    18. avgust 2021 | 14:09

    Film je odavno izgubio smisao tako da se naredni može nazvati "Obračun terorista".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA