≫ 

Rodio se Šin, pravi gospodin: Čarlijeve najbolje fore iz "Dva i po muškarca"

Koja vam je najbolja Čarlijeva fora?

  • 5
Čarli Šin, Dva i po muškarca, Charlie Sheen two and a half men Čarli Šin Foto: Warner Bros

Karlos Estevez, poznatiji kao Čarli Šin, 3. septembra slavi svoj 56. rođendan. Otkako je ušao u svet glume, počeo da privlači pažnju. Prvo u ozbiljnijim filmovima, kao što je "Vol Strit" sa Majklom Daglasom, a kasnije je njegov fah postala komedija. Malo je reći da su ga brojni gledaoci širom sveta obožavali u serijalu "Usijane glave", gde nas je dovodio do suza svojim fazonima.

Ipak, uloga koja mu je obeležila karijeru svakako je u seriji "Dva i po muškarca", gde je sa uspehom igrao bogatog kompozitora Čarlija Harpera, koji živi raskalašnim životom. Razni poroci su njegova svakodnevnica, od čijih posledica na komičan način nisu mogli da pobegnu ni njegov brat Alan Harper (Džon Krajer), sinovac Džejk (Angus T. Džons), kao i kućna pomoćnica Berta (Končata Ferel).

Serija "Dva i po muškarca" je vrlo brzo postala popularna širom sveta, a fore iz ovog ostvarenja i dan danas se prepričavaju. Povodom rođendana Čarlija Šina, prisetimo se njegovih replika iz legendarne serije.

Koja Vam je najbolja?

Video: Džek Dimič o radu sa Al Paćinom: Stalno mi se izvinjavao, jednu rečenicu nikad neću zaboraviti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    3. septembar 2021 | 19:14

    Dok Čarli jedva šeta,mamuran od sinoć,bratanac ga pita"Ujače Čarli,zašto toliko piješ?Vidiš da ti ne prija."..."Džejk,alkohol je otrov."..."Pa zašto onda toliko piješ?"...."Džejk,imam mnogo toga da ubijem u sebi."...

  • zeljko

    3. septembar 2021 | 19:55

    Odlicna serija,jedna od boljih koje sam gledao.

  • Sibin

    3. septembar 2021 | 19:49

    Kralj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA