≫ 

Benedikt Kamberbač: Kad strejt glumci igraju homoseksualne likove, to se ne čini bez razmišljanja

U filmu "The Power Of the Dog" glumi rančera Fila Burbneka, koji uspostavlja vezu sa Piterom, kojeg glumi Kodi Smit-MekFi

  • 0
Benedikt Kamberbač Benedikt Kamberbač Printskrin: Youtube/Netflix

Benedikt Kamberbač promoviše svoj novi film "The Power Of the Dog" na festivalima, gde je govorio o tome kako heteroseksualni glumci igraju homoseksualne likove.

Ovaj 45-godišnji glumac igra rančera Fila Burbneka, koji uspostavlja vezu sa Piterom (Kodi Smit-MekFi).

Iako Kamberbač nije homoseksualac, on je intervjuu za IndieWire otkrio da su o tom pitanju često govorili, dodajući: "Nije to učinjeno bez razmišljanja."

- Osećam se veoma osetljivo u pogledu reprezentacije, raznolikosti i inkluzije - rekao je Kamberbač na Filmskom festivalu u Telurajdu i dodao:

- Jedna od privlačnosti posla bila je ideja da u ovom svetu, sa ovim specifičnim karakterom, postoji mnogo privatnog, skrivenog od pogleda - rekao je glumac.

Iako nikada nije izričito navedeno koja je seksualna sklonost njegovog lika, Kamberbač je i ranije igrao gej muškarca, glumeći Alana Turinga u "Imitatorskoj igri".

- To nije učinjeno bez razmišljanja. I ja se osećam pomalo, da li je ovo nešto na čemu naša "plesna karta" mora biti javna? Moramo li objašnjavati sve naše privatne trenutke u svojoj seksualnoj istoriji? Mislim da ne - rekao je glumac, a prenosi "Daily Mail".

Benedict Cumberbatch, Benedikt Kamberbač Benedikt Kamberbač Foto: Tanjug/AP

Takođe je spomenuo da je ovo pitanje za rediteljku Džejn Kempion, jer ona je izabrala glumce za te uloge.

Glumac Kodi MekFi (25), koji je takođe strejt muškarac, kazao je da ga mnogo toga s njegovom likom Piterom povezuje.

- Naravno, ja sam strejt muškarac, ali izuzetno sam u dodiru sa svojom ženstvenom stranom. Odgajile su me majka i sestra - rekao je MekFi.

- Naravno, moj tata ima veliki muški uticaj na moj život, ali nikada me nije mogao odvojiti od ženstvene strane koju samo po sebi imam u sebi - dodao je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA