Za sve one koji su uživali u prvom delu, u bioskope stiže nastavak

Kada beba Tina otkrije da je - ta-da! - tajni agent BabyCorpa na misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača

  • 0
boss baby, mali šef Glumac Srđan Timarov/ Foto: Jovana Jarebica

Zadovoljstvo nam je da vam prenesemo delić atmosfere sa svečane premijere filma "Mali šef - porodični biznis" koja je održana u bioskopu Cineplexx Delta City u subotu 4. septembra.

Premijeri su prisustvovali glumci koji su pozajmili glasove glavnim likovima iz filma, i time doprineli da ovo bude još zabavnija animirana avantura, u kojoj uživa i mala i velika publika.

Po završetku filma, publici su se poklonili Srđan Timarov, Milan Antonić, Nikola Vujović, Snežana Jeremić Nešković, Anđela Džaferović, Marko Marković, Sergej Bulatović i Darija Vračević kao i rediteljka sinhronizacije Tea Puharić.

boss baby, mali šef Ekipa sinhronizacije filma/ Foto: Jovana Jarebica

Svoj doprinos u sinhronizaciji dali su i Sergej Adžić, Simeon Civrić, Lina Bradić, Mina Ivanović, Viktor Majer, Lazar Perišić i Gorica Regodić, koji su takođe dobili zasluženi aplauz od oduševljene publike.

Mali šef - porodični biznis je počeo sa pretpremijernim prikazivanjem u subotu 4. septembra, a od 9. septembra ulazi i na redovne bioskopske repertoare.

O FILMU: U nastavku komedije nominovane za Oskara koja stiže iz studija DrimVorks Animejšn, braća Templeton – Tim i njegov mlađi brat- mali šef Ted (Srđan Timarov) postali su odrasli i udaljili se jedan od drugog. Tim je sada oženjen otac koji je uglavnom kod kuće. Ted je izvršni direktor hedž fonda. Ali nova mala šefica sa najsavremenijim pristupom i sposobnim stavom će ih ponovo okupiti... i inspirisati novi porodični posao.

boss baby, mali šef Glumac Nikola Vujović/ Foto: Jovana Jarebica

Tim i njegova supruga Kerol, koja izdržava porodicu, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom ćerkom Tabitom i preslatkom novom bebom Tinom. Tabita, najbolja u razredu u prestižnoj školi, obožava svog strica Teda i želi da postane poput njega, ali Tim, i dalje u kontaktu sa svojom preaktivnom mladalačkom maštom, brine da previše radi i da joj nedostaje normalno detinjstvo.

Kada beba Tina otkrije da je - ta-da! - tajni agent BabyCorpa na misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača, dr. Ervina Armstronga, ponovo će okupiti braću Templeton na neočekivan način, navodeći ih da ponovo procene značenje porodice i otkriju šta je zaista važno.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA