≫ 

Fanovi očajni zbog smrti jednog od glavnih likova u "Casa de Papel": Ovo nismo očekivali

Upozorenje: Ovaj tekst sadrži SPOJLERE najnovijih epizoda serije

  • 1
LA CASA DE PAPEL "La Casa de Papel", "Kuća od papira" / Foto: Profimedia/Netflix / Everett

Fanovi španske serije "Kuća od papira" ("La Casa de Papel") prvih pet epizoda 5. sezone odgledai su u suzama zbog smrti jedne od glavnih junakinja ove serije.

Prvi deo novog i ujedno poslednjeg serijala emitovan je 3. septembra, dok će se veliko finale na Netfliksu naći u decembru. Profesorova ekipa zarobljena je u Banci Španije, dok se vojska ispred sprema da sa njima započne otvoreni rat. Svima je jasno da makar jedan od pljačkaša neće preživeti prve sukobe. Ipak, niko nije očekivao da će to biti baš jedna od glavnih heroina.

Tokom cele serije fanovi su verivali da će Tokio (Ursula Korbero) opstati do samog kraja, s obzirom da je ona narator serije. Međutim, u poslednjoj epizodi prvog dela Tokio je dobila nekoliko metaka u ruke i noge iz snajpera.

Znajući da neće preživeti, ona šalje Denvera (Hajme Lorente) i Manulu (Belen Kuesta) da siđu u skrovište. Njih dvoje nevoljno ostavljaju Tokio nakon što ih ona uveru da je odmah iza njih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita)

Međutim, vojska se približava, nakon što probuše rupu u zidu i stižu u kuhinju gde je Tokio napravila barikadu.

Boreći se sa njima sama, ona zadobija još nekoliko metaka i pada.Vojnici, uključujući i Gandiju (Hose Manuel Poga) stoje iza nje, dok se Tokio sprema da umre.

Sa osmehom na usnama Gandija uperi pištolj u njenu glavu, spreman da je ubije kao što je u prethodnoj sezoni to uradio sa Najrobi (Alba Flores).

Ipak, Tokijin osmeh nju iznenadi, jer ne vidi granate koje ona drži kod sebe. Gandija je užasnut i stiže samo da uzvikne svima da "legnu dole", ali isuviše kasno. Vojnici i Tokio razneti su eksplozijom, dok njen ljubavnik Rio (Migel Heran) sve to sluša.

Fanove je smrt glavne junakinje duboko rastužila, što su i izrazili na Reditu.

- Nisam uopšte voleo Tokio i mislio sam da kad ona umre, neću mariti nimalo. Ali brate, ovo me je baš pogodilo. Više nego kada su Moskva i Berlin umrli, skoro koliko kada je Najrobi ubijena.

- Bukvalno, njen lik je umeo da bude tako iritantan, ali njena smrt me je baš dotakla. Nedostajaće mi do kraja pljačke sa bandom.

- Ne mogu da verujem da je Tokio umrla. Barem je onog kre**na odvela sa sobom.

- Tokio nije moj najdraži lik, ali nejna smrt definitivno boli, koliko je bolela i Najrobina.

- Ne mogu da procesuiram ovu SMRT. Za Najrobi, bila sam spremna, ali Tokijina smrt je TRAUMA. Je li ovo realno?!!! - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, glumica Ursula Korbero rekla je da ne može da prestane da plače zbog smrti njene heroine u poslednjim scenama "Kuće od papira".

- Sećam se da nisam mogla da prestanem da plačem dok smo snimali zadnje kadrove. Osećala sam bol u stomaku. Mnogo mi se ludih stvari desilo i ova serija mi je definitivno promenila život - kazala je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOJAN D

    6. septembar 2021 | 17:35

    Bolje je da nisu snimali ovu sezonu jer je scenario užasan. Mučno je gledati bezidejne flesbekove, preduge scene i odustajanje od onoga što publika želi da vidi, glavne likove u onome u šta su se upustili.. Radili su, kao da su ubeđeni da publika voli 5u,6u i 7mu sezonu got-a! Ispalo je kao da se scenarista navukao na ,selo gori', reditelj na ,usijene glave', a produkcija na ,paklene ulice'!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA