Uzbudljiva TV jesen: Ove domaće serije stižu na male ekrane do kraja godine

Neke su već počele da se emituju, neke tek treba

  • 2
Necista krv greh predaka Foto: This and That production
Necista krv greh predaka "Nečista krv - greh predaka" Foto: This and That production

Ako volite da gledat serije, na malim ekranima će ih ove jeseni biti na pretek. Televizije, kako one sa nacionalnom frekvencijom, tako i kablovske, već imaju svoje adute kako da privuku publiku sadržajem koji će emitovati.

Za sve ima po nešto, ali krenimo redom.

Televizija "Prva" je počela već da emituje nastavak ostvarenja "Igra sudbine", koja ide svakog radnog dana u 20 časova.

U drugoj sezoni omiljene domaće serije „Igra sudbine“ gledaćemo još uzbudljivije događaje vezane za porodice Kanački i Ožegović i njihove prijatelje i neprijatelje - uz obilje obrta, neverovatnih dešavanja, novih ljubavnih priča, iznenađenja, strašnih stradanja pojedinaca, uzdizanja iz pepela, novih radosti i strahova, strepnji i pretnji, u večitoj borbi dobra i zla, u borbi za ljubav, porodicu i one koje najviše volimo.

TV "Prva" je od ovog ponedeljka počela da emituje u seriju "Kolo sreće", koja se prikazuje radnim danima od 21 čas. Jaku glumačku ekipu predvodi Nela Mihajlović.

Na televiziji "Pink" već uveliko se prikazuje serija "Neki bolji ljudi". Bila je emitovana na televiziji "Superstar", a u njoj glume Nebojša Ljubišić, Milena Vasić, Tijana Marković, Žarko Stepanov i drugi.

Na kanalu "Superstar" krenula je nova sezona serije "Dug moru".

Takođe i serija "Aviondžije". "Aviondžije" su sitkom koji prati urnebesne avanture buntovnih stjurata i pilota imaginarne aviokompanije. Macan, Ceger, Nina i Medena su po kazni stavljeni u jednu nebesku posadu, a za persera im je određena najstrožija perserka Dana, ne bi li ih disciplinovala i dovela u red.

Serija "Pevačica" emitovaće se na dve televizije "Superstaru" i "Pinku". Glavna uloga pripala je Milici Pavlović, a osim nje igraju Miloš Timotijević, Igor Đorđević, Nataša Ninković, Nikola Rakočević, Branka Pujić, Danica Makismović.

Televizija "Pink" emitovaće i domaću verziju serije "Dinastija". Kako se priča, prikazivanje kreće od septembra meseca.

Serija "Radio Mileva" kreće od 13. septembra na RTS 1 u 20 časova. Druga sezona je planirana 18. oktobra na istom kanalu.

Na Javnom servisu će od 18. septembra krenuti sa emitovanjem i serija "Beležnica profesora Miškovića".

Na RTS-u će biti prikazana i dugoočekivana serija "Jovanka Broz i tajne službe".

Javni servis je takođe pripremio i seriju "Branilac".

- U svakoj epizodi serije ''Branilac'' možemo pratiti logiku zločina i logiku otkrivanja zločina. Osim što osvetljava advokatske bravure, serija se može posmatrati kao neka vrta igranog programa - rekao je za Tanjug Nebojša Dugalić, koji glumi lik advokata Slobodan Subotića.

Pogledajte trejler:

Serija "Crna svadba" biće takođe emitovana na RTS-u. Radnja ove drame odvija se u malom mestu u Istočnoj Srbiji, gde Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija.

Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbednosne agencije BIA (igra ga Uliks Fehmiu), i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv…

Takođe i serija "Advokado", u kojem glumi Ljubomir Bandović, a rađena je po scenariju talentovanog Nikole Pejakovića. Serija prati bezuspešne pokušaje sredovečnog advokata Brane da promeni svoj život i upusti se u potragu za srećom.

Pred sam kraj godine, očekuje nas i serija "Nečista krv". Kao što je poznato, u toku je bioskopska projekcija filma.

Pogledajte i trejler za film:

Na kraju, u naše živote vraćaju se i Baja i Žića. Od 13. decembra prva sezona "Kamiondžija" podsetiće nas na njihove dogodovštine, uoči druge sezone, koja sa novih 12 epizoda stiže u januru 2022.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA