Eksplozija emocija stiže na velika platna - "After: Posle pada"

Treće poglavlje svetskog fenomena u bioskopima od 09. septembra

  • 0
BLIC FILM, posle pada after Foto: Promo

Ljubitelji romantičnih filmova konačno su dočekali da na velikom platnu mogu uživati u pravoj eksploziji emocija.

Ovog septembra, distributer Blitz Film& Video donosi ljubavno pismo za sve ljubitelje franšize, dugoočekivani nastavak svetski poznatog fenomena o dvoje najpoznatijih ljubavnika – Tesi i Hardinu u filmu AFTER POSLE PADA i samim tim, olakšaće nam prolaznost leta, povratak u realnost, u škole, na posao, u jesenje dane koji su nam pred vratima.

Veza između Hardina i Tese nije bila jednostavna od samog početka, a sada će se naći na iskušenju više nego ikad pre. Da li će to biti njihov kraj ili će i ovog puta uspeti sve da izglade?

Nastavak velikog serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Ane Tod, odavno je proglašen globalnom senzacijom.

Gledaoci širom sveta pratili su Tesino i Hardinovo putovanje u "After“ i "After: Posle sudara“. U novom nastavku imaće prilike da uživaju u svemu što su voleli u prva dva dela, ali ih očekuju i neka iznenađenja.

Ljubav Tese i Hardina uvek je bila komlikovana, ali sad su došli u fazu iz koje se izlaz ne nazire. Upravo dok se Tesa sprema da donese jednu od važnijih odluka u životu, sve se menja. Hardin još uvek ne zna da se kontroliše i sve oko nje počinje da se raspada.

Nikome ne može da veruje, niko nije onakav kakav se čini. Ni porodica, ni prijatelji.

- Ovi filmovi jesu ljubavni, ali romansa nije uvek lepa. Unošenje stvarnih trenutaka u nju i ne učiniti film perfektnim za mene je srž toga. To ga automatski čini zrelijim – kaže Kastil Lendon koja potpisuje režiju.

U filmu igraju Džozefin Langford, Hero Fajns Tifin, Karter Dženkis, Kijana Madeira, Čans Perdomo.

AFTER POSLE PADA novu, sexy romansu Hardina i Tese, možete pogledati u bioskopima od 09. septembra, a ulaznice su u prodaji online ili na blagajnama bioskopa.

Pogledajte trejler. Šta vi mislite?

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA