≫ 

Patrijarh Porfirije pogledao film o Tomi Zdravkoviću, pa na Instagramu podelio utiske

Poglavaru srpske crkve dopao se filmx

  • 11
Aleksandar Vučić patrijarh srpski Porfirije Patrijarh srpski Porfirije / Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve gospodin Porfirije podelio je danas na svom zvaničnom Instagram nalogu plakat koji najavljuje film "Toma", životnu priču legende srpske narodne muzike Tome Zdravkovića.

Uz to, patrijarh srpske crkve podelio je sa pratiocima svoje utiske o filmu, koji, kako kaže, budi lepa sećanja na davne dane i događaje.

Film Toma Patrijarh Porfirije Printskrin: Instagram/porfirije_patrijarh

- Lep je film o Tomi Zdravkoviću. Mom pokolenju budi sećanja na davne dane, lepe događaje i nezaboravne melodije, a mlađima prenosi iskrenu emociju, otkriva lepotu i tragičnost ljubavi - poručio je patrijarh Porfirije.

Režiju filma potpisuje Dragan Bjelogrlić, scenario Zoran Lisinac, Nikola Pejaković i Maja Todorović, a muziku za film je radio Željko Joksimović.

Podsetimo, premijera filma "Tom"a očekuje nas u Beogradu 15. septembra, a već od sutradan kreće bioskopska distribucija širom zemlje.

Video: Milan Marić o ulozi Tome: Zanima me kako ću sad reagovati u kafani kad čujem njegovu pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    14. septembar 2021 | 15:58

    Boze od kafanskih pevaca prave legende. A sta je sa Dr. Jeroticem ili velikim knjizevnicima, umetnicima. Odosmo bre u propast

  • 😥

    14. septembar 2021 | 18:24

    Господе Боже ...

  • Gordana

    14. septembar 2021 | 18:16

    Moglo bi se pretpostaviti da ipak postoje ljudi koji strepe i pate zbog neizvesnosti oko nas, a i pred nama i da o tome ozbiljno i odgovorno razmisljaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA