≫ 

Sve dogodovštine spakovao je u dokumentarac "Bojsi u Beogradu": "Nikad se nisam toliko izljubio"

Čuveni Bojsi preminuo je u snu, posle duge i teške bolesti

  • 0
Bojsi, Džon Čalis, John Challis, Beograd Foto: Twitter/John Challis

Čuveni Bojsi iz serije "Mućke" (Only fools and horses), glumac Džon Čalis preminuo je danas u svom domu posle duge i teške borbe sa kancerom. Glumac je snimio dokumentarni film "Bojsi u Beogradu", a u našem glavnom gradu je boravio u januaru prošle godine.

Tada je posetio Beli dvor, Marakanu, Hram Svetog Save, pijuckao rakiju staru 12 godina, družio se sa gledaocima i studentima engleskog jezika. Bio je oduševljen i zatečen u više navrata.

Iznenadila ga je istorija Srba, naročito priča o Svetom Savi, zatim trenuci u kojima je mogao da razume naš engleski, pitanja koja su više nego direktna, i možda više od svega to koliko je puta morao da poljubi nepoznate ljude.

- Srbi se ljube po tri puta. Nikada se toliko nisam izljubio u životu - rekao je u jednom trenutku on.

Čalisovo otkrivanje srpske prestonice sačuvano je u vidu dokumentarca "Bojsi u Beogradu", reč je o vrlo zanimljivom materijalu ne samo za fanove "Mućki", već i za sve one koji vole Beograd.

Napokon, putovanje kroz prestonicu jeste Čalisu dalo odgovor na pitanje koje je tražio s početka - zbog čega su "Mućke" toliko popularne u Srbiji?

- Mislim da je najveći razlog što su "Mućke" toliko bile popularne u tom delu sveta zapravo u smehu, pogotovo u tim užasnim vremenima ljudima je trebalo da se uhvate za nešto i to je bio šou. Voleli su likove, poistovetili se s njima, smejali su se i zato osećali bolje. "Mućke" govore o teškim stvarima koje se dešavaju u životu ljudi, ali kada je obojeno humorom, manje je teško - rekao je tada, između ostalog, glumac.

Video: Bojsi iz Mućki za Telegraf otkrio šta bi kupio od Dela - jugoslovenski rizling ili albanski radio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA