≫ 

"Kruna" najbolja dramska serija: Odnela nagradu "Emi" u Los Anđelesu

Uspeh te dramske televizijske serije pomogao je Netfliksu da odnese čak 10 nagrada

  • 0
Princeza Dajana, serija Kruna

Ema Korin kao princeza Dajana / Foto: Facebook/The Crown

Netfliksova serija “Crown” (Kruna), koja prikazuje život britanske kraljevske porodice, pobednik je ovogodišnje dodele televizijske nagrade “Emi”, budući da je osvojila čak sedam nagrada, javio je CNBC, a prenosi Tanjug. 

Uspeh te dramske televizijske serije pomogao je Netfliksu da odnese čak 10 nagrada, pošto je serija “Kraljičin gambit” odnela još dva trofeja, a serija “Halston” osvojila jednu nagradu.

Američki kanal HBO i njegov striming servis HBO Maks odneli su devet nagrada, pošto je njihova serija “Mare of Eastown” osvojila četiri nagrade, serija “Last Week Tonight” dobila dve, serija “Hacks” osvojila tri, a serija “I May Destroy You” odnela jedan trofej.

Apple TV + je osvojio četiri nagrade za seriju “Ted Lašo”, ViacomCBS je osvojio dve nagrade za seriju “RuPaul''s Drag Race“ i za specijalnu emisiju Stivena Kolberta, a NBS i Dizni osvojili su po jednu nagradu.

Svečanost je održana u Los Anđelesu, a voditelj programa je bio stend ap komičar, glumac i domaćin mnogih TV emisija - Cedric the Entertainer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA