Debakl glumice koja je uvredila Srbe: Elizabet Olsen se sa Emija vratila praznih ruku

Elizabet Olsen (32) dospela je u žižu javnosti kada je otkriveno da je u dva navrata vrlo negativno pričala o Srbiji, i štaviše, netačno

  • 2
Emi nagrade Elizabet Olsen / Foto: Tanjug/AP

Marvelovi fanovi velike su nade polagali u seriju "WandaVision" na sinoćnjoj dodeli nagrada Emi. Serija je bila jedna od najvećih favorita, sa čak 23 nominacije u raznim kategorijama. Ipak, nije uspela da osvoji nijednu krilatu statuu.

U igri su bile i vodeće nagrade - ona za glavnu žensku ulogu u kratkoj seriji ili filmu (Elizabet Olsen), glavnu mušku ulogu (Pol Betani), sporednu žensku ulogu (Ketrin Han), scenario za kratku seriju ili film, režiju i najbolju kratku seriju.

Nagrade su, ipak, pokupili drugi umetnici i ostvarenja, a fanovi Marvela, "WandaVision" i Elizabet Olsen već se bune na društvenim mrežama.

Podsetimo, Elizabet Olsen (32) dospela je u žižu ovdašnje javnosti kada je otkriveno da je u dva navrata vrlo negativno pričala o Srbiji, i štaviše, netačno.

Naime, ova mlada žena je rekla da je bila u Srbiji zbog snimanja filma "In Secret", a potom je izjavila da "niko ne treba da ide tamo". Istakla je kako je radila u Srbiji, da misli da ljudi ovde "nemaju dobre manire kada je reč o bioskopu", da je bilo "veoma frustrirajuće", potom da Srbija "nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja".

Na njenu izjavu ragovali su mnogi, čak i čuveni Džon Čalis, koji je nažalost, juče preminuo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    20. septembar 2021 | 11:28

    "jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja" - ХЕХЕ, образовала се на некој интернетИ... ТО је идеал америчког сна: држи их неписмене, повремено им дај да ратују међусобно око пара, држи их под кредитима, и, изнад свега, не дозволи да се образују.

  • Mihailović

    21. septembar 2021 | 13:33

    Verovatno to je Kosovo kad spominje 13 godina, ona je rekla Srbija i tu je u pravu...Kosovo je Srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA