≫ 

Goran Višnjić u Beogradu: Holivudski glumac snima u Srbiji

Holivud nastavlja da dolazi u Srbiju

  • 6
Goran Višnjić Goran Višnjić / Foto: Profimedia/Splash

Holivudski glumac Goran Višnjić trenutno boravi u Beogradu, gde snima scene za svoj novi film, saznaje Telegraf.rs.

Nakon što su srpsku prestonicu posetile zvezde poput Danijela Krejga, Kejt Hadson i Edvarda Nortona, u Srbiju je stigao i najpoznatiji glumac iz Hrvatske.

Višnjić je viđen u blizini jednog hotela na Novom Beogradu, a o projektu na kome trenutno radi ne zna se mnogo.

Sudeći po IMDB stranici, iduće godine bi trebalo da bude objavljen film "Prokleta" ("The Accursed"), u kome pored njega igraju i drugi glumci sa Balkana, poput Izabele Vidović i supružnika Marije Omaljev i Miraja Grbića. Film se trenutno nalazi u postprodukciji. Kako se navodi u saopštenju, Hana je provela 20 godina potiskujući kletvu koja je vezana za njenu porodicu, sve dok jedan od njenih rođaka namerno ne oslobodi prokletstvo, a Hana ima samo jedan izbor - da ubije ili bude ubijena.

Višnjić se nedavno pojavio i u tin-sapunici "Mlade", a imao je manju ulogu i u hvaljenoj seriji "The Boys". Prošle godine objavljen je i film "Fatima", koji govori o troje malih pastira iz mesta Fatima u Portugalu, koji tvrde da im se javila sama Bogorodica. Film i serija "General" iz 2019. godine, u kome tumači Anta Gotovinu, nije postigao uspeh kojem se ondašnja kinematografija nadala.

Njegova najzapaženija uloga u karijeri bila je ona dr Luke Kovača u hit televizijskoj seriji "Hitna služba" (ER). Zahvaljujući toj ulozi dva puta je bio nominovan za jednu od prestižnih holivudskih nagrada, Screen Actors Guild Awards.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Secikesa

    20. septembar 2021 | 13:01

    Jel to onaj što mu je glavna uloga Ante gotovina i što je rekao da je ponosan što ga glumi. Bravo Srbijo još jedna velika pobeda!

  • Đura

    20. septembar 2021 | 12:28

    Ne zna se šta mu je srpskije,ime ili prezime.

  • Marina

    20. septembar 2021 | 12:14

    Srbin, mada poriče. Tužno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA