Samo Ben Aflek i Met Dejmon mogu da iznesu ovakve frizure: Stiže "Poslednji dvoboj"

Ben Aflek: "Zar stvarno misliš da će neko želeti da gleda film sa ovakvim frizurama?“

  • 0
Film Poslednji dvoboj

Foto: MCF promo

Film "Poslednji dvoboj“ pokrenuo je polemiku kako među samim glumcima, tako i među kritičarima o tome koliko je važno verodostojno predstaviti na velikim ekranima period u koji je smeštena radnja filma. Priča o poslednjem legalnom dvoboju je ostala realna i prikazala je fizički izgled srednjevekovnih ljudi. Kada je reditelj filma Ridli Skot pokazao Benu Afleku kako bi njegov lik trebalo da izgleda, Aflek mu je odgovorio:

- Šališ se, zar stavrno misliš da će neko želeti da gleda film sa ovakvim frizurama?

Tviter zajednica već uveliko komentariše frizure koje nose Ben Aflek i Met Dejmon, kao i da su ožiljci, brada, frizura vrlo uverljivi, iako smešni, uspeli da uhvate duh vremena - Zeitgeist i pokažu da fudbalerka i blajhana kosa mogu da se vrate na velika vrata.

Film Poslednji dvoboj

Foto: MCF promo

Film "Poslednji dvoboj“ rađen je po istoimenoj knjizi Erika Džagera, dok su na scenariju radili Met Dejmon i Ben Aflek, dvojac koji je prošli put bio nagrađen nagradom Oskar za najbolji scenario za film "Dobri Vil Hanting“. Ostavrenje je rađeno po istinitoj priči o borbi na život i smrt koja se desila 1386. godine u Francuskoj kada je supruga viteza optužila njegovog štitonošu i najboljeg prijatelja za silovanje.

Kralj Čarls VI objavljuje da će vitez Žan de Karuž (Met Dejmon) spor izazvan sumnjom da je njegov štitonoša Žak le Gri (Adam Drajver) silovao njegovu suprugu (Džodi Komer) dok je on bio na ratištu, rešiti surovim dvobojem.

Film Poslednji dvoboj

Foto: MCF promo

Intrigantna priča o izdaji i osveti koja je suštinski važna zbog položaja obespravljene žene u srednjem veku i presudi koja kaže: ukoliko njen suprug izgubi u dvoboju ona mora biti živa spaljena.

Od 14. oktobra film "Poslednji dvoboj“ biće na velikim ekranima širom Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA