≫ 

Preminuo glumac Nenad Nenadović

Glumac je imao korona virus, a najverovatnije se zarazio na nekom od snimanja

Glumac Nenad Nenadović Foto: ATA Images

Glumac Nenad Nenadović (57), koji se borio sa korona virusom u kovid bolnici u Batajnici, preminuo je u sredu uveče od posledica te bolesti, piše Tanjug.

Nenadović se, kako je ranije izjavio medijima u pozorištu Boško Buha, najverovatnije zarazio na jednom od snimanja.

Glumac je tumačio mnogobrojne uloge u filmovima i serijama, a trenutno ga publika gleda u "Igri sudbine", u kojoj glumi "opasnog" lika Brunera.

U glumačke vode je uplovio kao dečak, imao je tek 13 godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji "Povratak otpisanih", a vodio je više od hiljadu emisija za decu: "Zooteka", "Pet-šou" i "Fazoni i fore".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    23. septembar 2021 | 09:46

    Verovatno je bio vakcinisan, jer da nije naglasili bi oni to. A kad umre vakcinisan, onda se to ne priča.

  • Vuk

    23. septembar 2021 | 08:37

    Interesantno za skoro dve godine umrese silni glumci, pevaci, svestenici, vladike a nijedan politicar jos nije umro ! Pitam se kako to

  • Dex

    23. septembar 2021 | 09:52

    A on je izabrao vakcinu i umro. Kako ta moderna medicina ne spreči to. A kažu vakcina štiti od težeg obolevanja i smrti, iako ne štiti ni od mogućnosti zaraze a i prenošenja iste na druge. Šta bi bilo da se nije vakcinisao i sprečio taj teži tok bolesti? Ja znam da sam primao X vakcina u mojih 46 godina život i da me i dan danas štite inod obolevanja i drugih stvari. A ove koje vi hvalite toliko treba na svakih 12 sati primati kao inzulin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA