≫ 

Čuvena Šojićeva eksencija mu se pridružila na nebu: Gutović i Nenadović ponovo mogu u lov

Glumac Nenad Nenadović preminuo je u sredu uveče od posledica korona virusa u bolnici u Batajnici

  • 9
Nenad Nenadić Milan Lane Gutović Printskrin: Youtube/DJaPe71

Glumca Nenada Nenadovića (57), koji je sinoć preminuo od posledica korona virusa u kovid bolnici u Batajnici pamtićemo ga i po ulozi ambasdadora u seriji Bela lađa, u kojoj je igrao sa nedavno preminulim kolegom Lanetom Gutovićem, koji je preminuo pre nepunih mesec dana, tačnije 25. avgusta. 

Ono što je u ovoj seriji, kada su njih dvojica u pitanju bilo najinteresantnije, a za Nenadovića najiritantnije, iako je svima nama izazivalo osmeh na licu, što ga je Lane (u seriji Srećko Šojić), nazivao "esencijom"...

- Javite njegov eksenciji da sam stigao - kaže Šojić.

- Ekselenciji? - pita ga obezbeđenja ambasadora.

- Da - kaže Šojić.

I svaki drugi put bi se opet Nenadoviću obratio sa eksencija.

- Da se raspitam za zadravlje za njegovu eksenciju i imam jednu molbicu - rekao je Šojić objašnjavaju što je došao kod amabasadora a jedan od razloga je bio i da ga pozove na slavu.

Glumac Nenad Nenadović preminuo je u sredu uveče od posledica korona virusa. Kako je ranije rečeno medijima u pozorištu Boško Buha, on se najverovatnije zarazio na jednom od snimanja.

Glumac je tumačio mnogobrojne uloge u filmovima i serijama, a trenutno ga publika gleda u "Igri sudbine", u kojoj glumi "opasnog" lika Brunera.

U glumačke vode je uplovio kao dečak, imao je tek 13 godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji "Povratak otpisanih", a vodio je više od hiljadu emisija za decu: "Zooteka", "Pet-šou" i "Fazoni i fore".

Pre nepunih mesec dana, napusti nas je i Lane Gutović, čuveni srećko Šojić, koji je preminuo na Vojno-medicinskoj akademiji gde je ležao zbog postkovid sindroma.

Video: Zbogom Šojiću, pozdravi Pantića tamo gore

(Telegraf.rs) 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA