Pomerena premijera "Fantastičnih zveri: Dambldorove tajne": I, konačno, to je dobra vest

Fanovi se nadaju da će treći deo biti mnogo bolji od drugog

  • 0
Fantastične zveri Prvi deo "Fantastičnih zveri" / Foto: Warner Bros.

Vorner Bros. rešio je da se nešto ranije vrati u svet Dž. K. Rouling. Nove "Fantastične zveri: Tajne Dambldora" stižu 15. aprila 2022. godine, tj. tri meseca pre prvobitno zakazane premijere u julu.

Film će se za bitku na blagajnama takmičiti sa "The Lost City of D", u kome igraju Čening Tatum i Sandra Bulok, a koji će se istog dana pojaviti u bioskopima.

U treći deo "Fantastičnih zveri" vraćaju se Džad Lou kao Dambldor, Edi Redmejn kao Njut Skamander, ali ovaj put Mad Mikelsen kao glavni zlikovac, Gelert Grindelvald. Njega je u prva dva filma igrao Džoni Dep, koji je od strane studija zamoljen da napusti angažman, nakon što ga je izgubio sudski spor sa portalom "The Sun" koji ga je nazvao "muškarcem koji tuče žene".

Radnja novog filma počeće tamo gde je u "Zločinima Grindelvalda" stala - Dambldor, svestan da Grindelvald želi da kontroliše čarobnjački svet - naterao je Njuta Skamandera da predvodi tim koji će se uputiti u opasnu misiju, suočiti sa novim i starim zverima i sve većom armijom čarobnjaka koji podržavaju mračnog čarobnjaka.

Dejvid Jejts, koji je režirao prethodna dva filma, "Fantastične zveri i gde ih naći" i "Zločine Grindelvalda", bio je u rediteljskoj stolici i ovaj put. Scenario potpisuju Džoana K. Rouling i Stiv Klovs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA