≫ 

Zvezda filmova "Kabare" i "Smrt u Veneciji" u Crnoj Gori: Stiže i Tarantinov omiljeni glumac

Film će se snimati na lokacijama u Petrovcu, Budvi, Tivtu, Perastu i Kotoru

  • 1
Marisa Berenson Marisa Berenson u "Kabareu" / Printskrin: YT/VideosFromRichard

Crnu Goru će danas posetiti filmska diva Mariza Berenson (poznata po ulogama u kultnim filmovima “Kabare” , “Smrt u Veneciji”, te Kjubrikov “Beri Lindon”) kako bi učestvovala u prvom delu snimanja dugometražnog filma “Zaliv” u režiji Draška Đurovića, a po scenariju reditelja i Gorana Gocića.

Uz crnogorske glumce Danila Čelebića, Sanju Popović, Jelenu Rakočević, Danila Babovića i druge, pored Marize Berenson u filmu će glumiti još jedna holivudska zvezda, Majkl Madsen, (jedan od Tarantinovih omiljenih glumaca) te međunarodno priznati bosanski glumci Emir Hadžihafizbegović, Izudin Bajrović, zatim glumice iz Srbije Isidora Građanin i Milica Milša.

Film će se snimati na lokacijama u Petrovcu, Budvi, Tivtu, Perastu i Kotoru, čiji će glavni producent biti Karlo Kalezić, a u produkciji Montenegro Max film iz Podgorice. Film "Zaliv" je dobio deo sredstava na konkursu Filmskog centra Crne Gore, na konkursu Javnog servisa Crne Gore, kao i na konkursima u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Goga

    30. septembar 2021 | 20:22

    Radujem se da gledam opet moju omiljenu glumicu Milicu Milšu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA