≫ 

Džoni Dep osudio kulturu otkazivanja: To je kao zagađen vazduh, niko nije bezbedan

"Sada se otrglo kontroli tako da vam mogu obećati da niko nije bezbedan. Nijedan od vas"

  • 0
Džoni Dep

Džoni Dep / Foto: Tanjug/AP

Džoni Dep osudio je “cancel” kulturu, koju je uporedio sa zagađenim vazduhom i kazao kako strahuje da “niko nije bezbedan”.

Podsetimo, Dep je "otkazan" od strane brojnih medija, a Vorner Bros. zamolio ga je da odstupi iz filma "Fantastične zveri", nakon što je prošle godine izgubio sudski postupak za klevetu protiv lista “San”. List ga je u jednom  tekstu okarakterisao kao “muškarca koji bije žene”, nakon vrlo javnog sukoba Depa i njegove bivše supruge Amber Herd.

Dep se u sredu pojavio na filmskom festivalu u San Sebastijanu u Španiji, gde je trebalo da primi počasnu nagradu “Donostia”.

Kako objavljuje Deadline, glumac je govorio kako se javno mnjenje okrenulo protiv njega u svetlu sudskog spora.

– To se može posmatrati kao događaj u istoriji koji je trajao koliko god dugo, ova kultura otkazivanja, ova trenutna žurba sa presudom zasnovanom ni na čemu, zapravo je zagađen vazduh – rekao je Dep, prenosi Headliner.

Sada se otrglo kontroli tako da vam mogu obećati da niko nije bezbedan. Nijedan od vas. Niko nije bezbedan. Potrebna je jedna rečenica i nema više tla, tepih je povučen – rekao je on i dodao:

To se nije dogodilo samo meni, to se dogodilo mnogim ljudima. Ovakve stvari su se dešavale ženama, muškarcima. Deca su patila od raznih vrsta neprijatnosti. Nažalost, u određenom trenutku počinju da misle da je to normalno. Ili da su to zaista oni. Ali nisu.

 

Dep je tada pozvao javnost da “ustane” protiv ove “cancel” kulture jer se “nekome koga volite” može desiti da se suoči sa besom “kulture otkazivanja”.

Holivudska zvezda kasnije je izrazila “zabrinutost da će njegovo prisustvo na festivalu uvrediti ljude, ali da ne želi da uvredi nikoga”. Rečeno je da se zahvalio organizatorima na “neprestanoj podršci”.

– Nisam ništa radio, samo snimam filmove.

Dep je protiv bivše supruge Herd podneo tužbu, a ročište bi trebalo da se održi u Virdžiniji sledeće godine. On je tužio Amber Hard (35) zbog objave The Washington Posta iz 2018. godine u kojoj je rekla: "Postala sam javna ličnost koja predstavlja nasilje u porodici i osetila sam svu srdžbu naše kulture prema ženama koje govore".

Video: Dve godine posle navodnog prebijanja Amber Herd, Džoni Dep progovorio o tome šta se desilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA